Şeful ANAF, Sorin Blejnar, mai are încă aliaţi puternici în PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Blejnar, preşedintele ANAF
Sorin Blejnar, preşedintele ANAF

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, crede că Blejnar lucrează sub presiune şi că schimbarile nu trebuie făcute doar dacă există probleme.

Şefa PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, la Realitatea TV, întrebată despre eventuale intenţii în PDL privind schimbarea lui Sorin Blejnar de la şefia ANAF, că nu este bine să faci astfel de schimbări pentru că există presiune, ci doar când sunt probleme.
În legătură cu zvonurile care ar circula prin PDL privind posibila schimbare a lui Sorin Blejnar, Udrea a spus că "nu e bine să schimbi când îţi cere presa sau la presiune. Cred că trebuie să schimbi dacă sunt probleme". Potrivit Elenei Udrea, oameni precum Sorin Blejnar au de suferit pentru că lucrează mereu sub presiune. "Sigur, se poate să fii uzat ca imagine, şi atunci schimbarea nu are caracter de sancţiune", a spus Elena Udrea.
Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, vineri, la Iaşi, că în ceea ce priveşte compoziţia Guvernului el va avea ultimul cuvânt, răspunzând unei întrebări privind o eventuala intenţie a PDL de a schimba din funcţie şefi de agenţii guvernamentale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite