Schimb de replici dure între Șoșoacă și Ciolacu. „Du-te la America şi linge-i clanţa” / „Sunteți o mincinoasă ordinară”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diana Șoșoacă a continuat circul început în plenul Parlamentului și la declarațiile de presă pe care le făcea premierul Ciolacu. Cei doi avut un schimb dur de replici în care senatoarea i-a reproșat premierului că a vândut țara. În replică, Ciolacu a făcut-o pe Șoșoacă „mincinoasă ordinară”.

Schimb acid de replici între Șoșoacă și Ciolacu FOTO: Inquam Photos
Schimb acid de replici între Șoșoacă și Ciolacu FOTO: Inquam Photos

„Ruşine, domnule Ciolacu, pentru dictatura pe care o aveţi în Parlament. Nu permiteţi neafiliaţilor să vorbească. Du-te la America şi linge-i clanţa, că ei te-au pus acolo. Ai vândut ţara Americii, împreună cu toate resursele României. Ce aţi muncit dumneavoastră toată viaţa ca să ne reprezentanţi aici? Cum vă permiteţi ca PSD şi PNL”, i-a spus Diana Şoşoacă lui Marcel Ciolacu în timp ce acesta dădea declarații de presă.

„Doamnă, sunteţi o mincinoasă ordinară”, i-a replicat premierul Ciolacu, care a trimis-o pe senatoare la Ambasada Rusiei.

Senatoarea a continuat să facă scandal și după ce premierul a părăsit locul în care dădea declarații presei. Șoșoacă susține că pensiile speciale ale parlamentarilor nu vor fi abrogate.

„Parlamentarii nu au voie să vorbească, de ce să nu spunem adevărul? De ce nu spuneți că acea inițiativă legislativă este neconstituțională ca legea 7 pe 2021 care a fost declarată neconstituțională. Ei câștigă acum votul pentru ce? Nu se va abroga nicio pensie specială că sunt ai lor. Toți membrii PNL și PSD au dat în judecată și au câștigat și au declarat neconstituțională eliminarea pensiilor. E praf în ochi”, a declarat Diana Șoșoacă în fața presei.

Senatoarea a făcut scandal și în timpul votului pentru eliminarea pensiilor speciale. Diana Șoloacă a început să fluiere, revoltată fiind de faptul că nu i s-a alocat timp să vorbească.

Eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, votată în Plen

Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului a adoptat, luni, proiectul privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.

Deputații și senatorii au votat în ședința plenului reunit al Parlamentului proiectul de desființare a pensilor speciale pentru aleșii Legislatiului cu 382 voturi „pentru”. 

Au fost zero voturi împotriva proiectului de lege, alte 3 abțineri și 3 parlamentari nu au votat.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite