Scântei: PNL a cerut expres şedinţă de plen online şi vot telefonic tocmai pentru a asigura numărul de voturi necesar adoptării „Fără penali”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iuliana Scântei, vicepreşedintă a Comisiei juridice din Senat. FOTO Arhivă
Iuliana Scântei, vicepreşedintă a Comisiei juridice din Senat. FOTO Arhivă

Iuliana Scântei (PNL), vicepreşedintă a Comisiei juridice din Senat, a precizat că liberalii au insistat în şedinţa Comitetului liderilor pentru votul online în cazul iniţiativei „Fără penali în funcţii publice”, pentru a putea fi adoptată.

„PNL nu s-a opus nicio clipă revizuirii Constituţiei în sensul iniţiativei cetăţeneşti “Fără penali”: cei condamnaţi definitiv şi nereabilitaţi nu au ce să caute în funcţii publice!

Dacă iniţiativa a ajuns la votul final înaintea referendumului, este şi pentru că PNL a susţinut necondiţionat, fără să împiedice în vreun fel, această iniţitivă!”, a scris pe pagina sa de Facebook Iuliana Scântei. 

„Pe listele cu 1 milion de semnături în sprijinul Fără penali se află şi semnaturile liberalilor. Personal, am semnat pentru această iniţiativă pe o lista de sustinere, în Piaţa Victoriei, la mitingul diasporei din 10 august 2018. Toţi deputaţii liberali au votat Fără penali in ziua de 14 iulie anul acesta. În Comitetul Liderilor de la Senat, Daniel Fenechiu, liderul grupului PNL a cerut expres şedinţă de plen on-line şi vot telefonic tocmai pentru a asigura numărul de voturi necesar - 90 adoptării Fără penali si organizări referendumului la 6 decembrie Acestea sunt faptele PNL, nu vorbe şi nici jocuri de culise”, a completat reprezentanta PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite