Rivalul lui Dragnea, Paul Stănescu, a venit la CEx însoţit de Dumitru Buzatu, care îi ia apărarea lui Toader: E un profesionist bun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paul Stănescu, unul dintre rivalii lui Liviu Dragnea, a venit, miercuri, la şedinţa CExN, alături de Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui. Acesta din urmă, deşi era un susţinător al lui Dragnea, a declarat la începutul şedinţei că Tudorel Toader este „un profesionist bun”.

Liderii PSD s-au reunit astăzi în şedinţa Comitetului Executiv, pentru a-i retrage sprijinul politic al ministrului Justiţiei, Tudorel Toader. Surse politice susţin pentru Adevărul că Liviu Dragnea este nemulţumit de faptul că ministrul a refuzat să iniţieze ordonanţa de urgenţă care l-ar putea salva de problemele penale.

Printre participanţii la CEx, Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, a venit la şedinţă însoţit de Paul Stănescu, unul dintre rivalii lui Liviu Dragnea din partid. Totodată, la începutul şedinţei, Buzatu a ţinut să-l laude pe ministrul Justiţiei: „Tudorel Toader este un profesionist bun, are un prestigiu în activitatea universitară. Cred că i se poate da o notă bună”, a afirmat Buzatu.

De cealaltă parte, Paul Stănescu a declarat că „politica penală a unui Guvern o face o majoritate parlamentară, iar ministrul şi Guvernul pun în aplicare”.

Potrivit surselor citate, locul lui Toader ar putea fi luat de Robert Cazanciuc, Eugen Nicolicea sau Şerban Nicolae.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite