Replica lui Grindeanu pentru Firea după ce primarul Capitalei a criticat dur Guvernul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Sorin Grindeanu îi dă o replică Gabrielei Firea după ce primarul general al Capitalei a criticat dur Guvernul şi a afirmat că există o colaborare mai proastă decât pe vremea tehnocraţilor.

„Stiu că doi dintre colegii mei din guvern, domnii Petcu şi Cuc, au avut mai multe discuţii cu reprezentanţii Primăriei Generale. Pe mine mă interesează ca foarte multe lucru bune să se întâmple în Bucureşti. În ceea ce priveşte Centura, din ce mi-a spus domnul ministru Cuc, e în procedură de licitaţie. Pe bucureşteni nu cred că îi interesează cine e proprietar, cine va face, ci să se facă. Eu discut în fiecare zi cu foarte mulţi colegi din administraţie“, a declarat Grindeanu. 

Întrebat de ce crede că a fost criticat atât de dur de primarul general, premierul a răspuns: „Cred că e dorinţa dânsei de a rezolva anumite probleme intr-un anumit mod.„Grindeanu a mai precizat că a discutat în ultimele zile de mai multe ori cu Dragnea, „spre deosebire de alţi colegi“, deşi Firea afirmă că premierul nu e mai consultă ca la început cu preşedintele PSD.

De asemenea, chestionat dacă există un conflict în interiorul Guvernului, în contextul informaţiilor despre o posibilă demisie în grup a miniştrilor, premierul a negat orice tensiuni. „Nu încercaţi să creaţi între mine şi alţi colegi tensiuni, pentru că nu sunt", a declarat Grindeanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite