Remus Pricopie: Când spui că România este „un stat parţial mafiot“, ori ai dovezi, ori eşti iresponsabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Remus Pricopie, fost ministru al Educaţiei în Guvernul Ponta, a afirmat că Liviu Dragnea dă dovadă de iresponsabilitate în momentul în care susţine că România este „un stat parţial mafiot“.

„Când spui că România este «un stat parţial mafiot», când acuzi instituţiile statului că nu îşi fac datoria faţă de tine (nefurnizându-ţi informaţii secrete, dincolo de mandatul lor legal), când ataci anumiţi parteneri internaţionali de acţiuni ilegale pe teritoriul Romåniei sau când vorbeşti de lovituri de stat, ori ai dovezi, ori eşti iresponsabil“, a scris pe pagina sa de Facebook Remus Pricopie. 

De asemenea, fostul ministru al Educaţiei a subliniat că afirmaţiile lui Dragnea vor fi taxate de electoratul PSD. „Astfel de declaraţii, sunt convins, vor fi taxate în primul rând în PSD, unde ştiu că sunt în continuare mulţi oameni raţionali“, a mai afirmat Pricopie. 

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, marţi seara, la Antena3, ca în aprilie 2017 a fost o tentivă de ucidere a sa, spunând ca au venit patru străini care au stat trei saptamani aici, plătiţi de "un om foarte celebru din lume". Dragnea a declarat că ştie că a fost şi o anchetă.

„Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. Nu vreau să povestesc, pentru că nu este cazul. Au venit patru străini în România, cazaţi la Athenee Palace, mă rog am scăpat. Dar asta nu înseamnă că o să îmi iau pază. Suntem într-un stat mafiot. Statul paralel este o mafie. Ştiu că s-a cercetat, mai departe nu ştiu. Da, dar nu pot să spun asta (cine i-a plătit – n.r.). Da, un om foarte celebru în lume. Nu, nu mă gândesc la el (Soros – n.r). El se gândeşte la mine", a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite