„Regele junglei“ a devenit lider liberal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luptătorul de K1 Cătălin Moroşanu a fost promovat în echipa de conducere a Tineretului Naţional Liberal (TNL), acesta fiind numit, duminică, în cadrul unei şedinţe a Biroului Naţional al TNL, în funcţia de prim-vicepreşedinte.

Cătălin Moroşanu a intrat în politică în urmă cu mai mulţi ani, acesta fiind ales consilier judeţean al Iaşiului, pe listele PDL, în legislatura 2012-2016. Vedeta de K1 a rămas şi în noul PNL, după fuziunea PDL cu formaţiunea liberalilor, în momentul de faţă fiind în prima linie a„lupilor tineri“ din partid.  

Luptătorul de K1 a fost promovat în echipa de conducere a Tineretului Naţional Liberal (TNL), acesta fiind numit, duminică, în cadrul unei şedinţe a Biroului Naţional al TNL, în funcţia de prim-vicepreşedinte. 

Moroşanu este cunoscut în spaţiul public pentru apariţiile sale din ring, fiind supranumit „Moartea din Carpaţi“, dar şi prin participarea la numeroase emisiuni de divertisment. La prima ediţie a show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, Moroşanu a fost proclamat „Regele junglei“, fiind declarat câştigător. 

Unul din copreşedinţii de la tineretul liberal, Sorin Moldovan, a declarat pentru psnews.ro că, duminică, a avut loc şedinţa Biroului Politic Naţional (BPN) al TNL, în care au fost hotărâte fuziunea la nivelul a 23 de organizaţii, reorganizarea BPN al TNL prin reducerea cu 20 al numărului total de funcţii, precum şi numirea a doi prim-vicepreşedinţi: Cătălin Moroşanu şi Maria Forna.

„Conform Statutului PNL, la nivelul organizaţiilor interne (cum este Tineretul), judeţele sunt subordonate Biroului Naţional al TNL, şi nu partidului judeţean (filiala judeţeană a seniorilor – n.r.). De aceea, noi avem posibilitatea să numim preşedinţi unici. Peste o lună, urmează alte filiale la fuziune”, a precizat Sorin Moldovan. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite