Rareş Bogdan, ironii faţă de Claudiu Manda: Nu vreau să stau în acelaşi scaun pe care a stat şi Manda că mă îmbolnăvesc VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rares Bogdan FOTO Facebook
Rares Bogdan FOTO Facebook

Candidatul PNL la europarlamentare Rareş Bogdan l-a ironizat duminică pe senatorul PSD Claudiu Manda, spunând în cadrul unei emisiuni că în casa acestuia soţia este cea care face ordinea şi că nu îşi doreşte să stea în acelaşi scaun din platou pe care a stat şi social-democratul.

În cadrul interviului pentru Realitatea TV, Rareş Bogdan i-a transmis moderatorului că „nu vreau să stau pe acelaşi scaun pe care a stat şi Manda că mă îmbolnăvesc”.

După ce moderatorul a subliniat că Manda a condus o comisie de anchetă, candidatul PNL a precizat că „nu ştiu ce a condus. Cred că a condus doar maşina, pentru că ştiu că conduce soţia lui (n.red.: Lia Olguţa Vasilescu) casa, dar mă rog…nu mă interesează Manda, doar doream să nu stau pe acelaşi scaun”, a declarat Rareş Bogdan.

VIDEO Youtube / Newsline Romania / Realitatea TV

Mai devreme, în acelaşi studiou, Claudiu Manda, a lansat din nou o serie de critici la adresa fostului şef SRI George Maior, adăugând că relaţia de colaborare dintre SRI şi ANI a fost una nesănătoasă, nelegitimă, în ceea ce priveşte, mai ales, modul de sesizare, deseori abuziv, în opinia sa.

Vezi şi: Claudiu Manda: „SRI a primit neconstituţional unele competenţe”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite