Rareş Bogdan: Dragnea, vei mânca o mamă de bătaie cu partidul tău; Niciodată nu ne-au condus oameni atât de proşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PNL a organizat sâmbătă un miting electoral la Craiova, la finalul căruia, mai mulţi membri ai partidului precum Ludovic Orban, Cristian Buşoi, dar şi Rareş Bogdan, au ţinut discursuri anti-PSD. Totodată, aceştia au îndemnat oamenii să iasă la votul pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendum, fiind „gloţul de argint” care va „ucide fiara pesedistă”.

„E greu să înţelegem cum Dumnezeu a ajuns această regiune plină de oameni inteligenţi să-l trimită la Bucureşti pe unul ce-şi ascundea banii în cavouri, Darius Vâlcov. Cum, Doamne iartă-mă, aţi ajuns să vă închinaţi la un cuplu toxic pentru România – Olguţa şi Olguţul”, a declarat Rareş Bogdan, citat de G4Media.

Acesta a mai subliniat că în democraţie „hoţii stau la puşcărie”, nu în Parlament sau Guvern şi că „niciodată nu am ajuns să ne conducă oameni atât de proşti”.

„De aici, din mijlocul Olteniei, o să-i fac o ofertă de refuzat lui Liviu Dragnea: Dragnea, timpul tău a expirat, retrage-te până nu e prea târziu, vei mânca o mamă de bătaie cu partidul tău. (...) Pe cine vreţi la conducerea Guvernului, pe Veorica şi pe Dragnea? Dvs. puteţi elibera Oltenia. Ştiu că sunteţi ameninţaţi, şantajaţi că vă dau copiii afară de la locurile de muncă. Luptaţi, rezistaţi, pentru că îi vom îngenunchea”, a mai adăugat Rareş Bogdan.

Ludovic Orban a continuat şi el asaltul asupra PSD şi a precizat că social-democraţii „toarnă otravă şi minciună în urechile românilor”. Totodată, acesta a subliniat că PSD nu mai face campanie în stradă pentru că „îi este frică”.

„În fiecare zi, PSD toarnă otravă şi minciună în urechile românilor. Au ajuns să fie atât de nesimţiţi să spună că până şi alocaţiile pentru copii au fost crescute de ei. (...) Vă cer ca până în 26 mai să puneţi deoparte plăcerile, tabieturile, alte activităţi, să punem pe primul loc obiectivul pe care îl avem să câştigăm alegerile pentru PE. Să mergem pe fiecare stradă, fiecare casă, să vorbim cu toţi românii şi să le spunem că destinul lor e în mâinile lor, că au în mâini glonţul de argint ca să ucidă fiara pesedistă şi că acest glonţ de argint e ştampila de vot”, a declarat Ludovic Orban.

La miting, între alţii, a mai vorbit şi eurodeputatul Marian Jean Marinescu, care a spus că „bunăstarea va veni în Oltenia când Oltenia se va despărţi de PSD”.

„Această guvernare ne întoarce cu faţa spre est. Mai vreţi să fiţi conduşi de ruşi? Eu vreau să trăiesc în Europa, vreau să fiu cetăţean european”, a mai spus Marinescu.

Şi deputatul PNL Florin Roman s-a aflat printre vorbitori, spunând că a venit din Alba Iulia, capitala de suflet a românilor, să transmit salutul ardelenilor în capitala Olteniei.

„În 26 e momentul revanşei, în care Dragnea şi bandiţii lui trebuie puşi în genunchi, iar România să se ridice în picioare, trebuie să scăpăm de tuta din fruntea Guvernului, o analfabetă care ne face de râs peste tot în lume. În 26, Dragnea luptă să scape de puşcărie, noi luptăm pentru România”, a mai afirmat acesta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite