PSD răspunde atacurilor: USR nu vrea „Fără penali” pentru că însuşi liderul Dan Barna e penal şi se teme că va fi chemat la DNA!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Cazanciuc a condus şedinţele de plen şi de BP în care nu s-a putut asigura cvorumul de şedinţă. FOTO Mediafax
Robert Cazanciuc a condus şedinţele de plen şi de BP în care nu s-a putut asigura cvorumul de şedinţă. FOTO Mediafax

PSD a răspuns celor din USR care i-au acuzat că au blocat votul pentru iniţiativa de revizuire a Constituţiei „Fără penali în funcţii publice”.

„Acesta este adevărul despre cine a vrut şi cine nu să voteze iniţiativa „Fără penali”! Realitatea e simplă: USR şi PNL doar dau din gură crezând că pot păcăli electoratul. Faptele îi contrazic. PNL nu vrea legea pentru că are zeci de penali pe listă la parlamentare. USR nu vrea legea pentru că însuşi liderul Dan Barna e penal şi se teme că va fi chemat la DNA!”, e mesajul transmis de cei de la PSD pe pagina lor de Facebook. 

Reacţia PSD vine după ce USR a acuzat PSD, PNL şi UDMR că au blocat iniţiativa „Fără penali în funcţii publice”. Miercuri după amiază senatorii USR au boicotat şedinţa de plen, după ce PSD a anunţat că votul pentru iniţiativa de revizuire va fi unul fizic, nu online.

Ulterior, USR a încercat forţarea convocării unui nou plen pentru joi, dar şedinţa de Birou Permanent nu s-a putut desfăşura, fiind prezente doar două persoane. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite