PSD-iştii din fief-ul lui Ponta nu îl mai susţin pe Crin Antonescu la prezidenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru
Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru

Primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a declarat, astăzi, că social-democraţii din filiala sa nu vor să îl mai susţină pe Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale.Declaraţia lui Cârciumaru este surprinzătoare, dat fiind că vine din judeţul unde Victor Ponta este deputat.

Cârciumaru a declarat, potrivit RTV, că mai mulţi membrii ai filialei i-au transmis că nu vor să îl mai voteze pe Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale.

Cârciumaru spune că astfel doreşte să avertizeze liberalii de pericolul ce-i paşte. „Cu toate acuzaţiile ce i s-au adus, din PNL, din PC şi anumite televiziuni, domnul Ponta niciodată nu a spus că se va răzgândi în ceea ce se va răzgândi în ceea ce priveşte susţinerea lui Crin Antonescu pentru funcţia de preşedinte“

Însă, a susţinut Cârciumaru, o asemnea atitudine de la centru nu i-ar linişti pe membrii de partid nemulţumiţi.„ Dar, ştiţi ce pericol apare? Că dacă nu se aşează lucrurile în ceea ce priveşte colaborarea PNL, PSD, PC poate să apară pericolul ca pesedistul de rând, nemulţumit că domnul Ponta tot este criticat, să nu-l voteze pe domnul Antonescu. Nu are ce să-mi facă mie domnul Ponta, sau eu în calitate de preşedinte de PSD Gorj nu am ce să-i fac membrului PSD din nu ştiu ce comună să-l voteze pe domnul Antonescu ca preşedinte“, a declarat Florin Cârciumaru.

Copreşedintele USL Gorj a mai spus că a primit deja mesaje că pesediştii nu-l susţin pe Antonescu la alegerile parlamentare. „Deja am primit mesaje de acest gen. Mi-au spus, domnul primar şi dacă mă obligaţi nu-l mai votez pe acest om că nu analizează corect modul cum a încercat domnul Ponta să rezolve cu justiţia“, a menţionat Cârciumaru.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a anunţat că social-democraţii îl susţin în continuare pe Crin Antonescu la alegerile prezidneţiale şi că regula se va aplica şi filialei Gorj.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite