PSD, după instituirea stării de urgenţă: Atragem atenţia că e nevoie de criterii clare de angajare. Guvernul nu poate să ia oameni de pe stradă şi să-i angajeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Titus Corlăţean. FOTO Eduard Enea
Titus Corlăţean. FOTO Eduard Enea

Vicepreşedintele Senatului, Titus Corlăţean, a cerut Guvernului ca, în perioada stării de urgenţă, să menţină criteriile în ceea ce priveşte angajările în domeniul sănătăţii.

„PSD a luat act de anunţul preşedintelui. PSD e un partid e un partid responsabil şi am demonstrat acest lucru la votul de învestire a Guvernului (...) Atragem atenţia că e nevoie de criterii clare de angajare. Guvernul nu poate să ia oameni de pe stradă şi să-i angajeze”, a declarat Titus Corlăţean, vicepreşedinte al Senatului, după ce preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind instituirea stării de urgenţă. 

Şeful statului precizase că în decretul de instituire a stării de urgenţă că va trebui angajat personal medical fără fi nevoie de concurs, situaţie similară şi în ceea ce priveşte Ministerul de Interne. 

Referitor la procedura parlamentară de încuviinţare a decretului semnat de preşedite, Titus Corlăţean a subliniat că Birourile Permanent Reunite vor lua o decizie privind votul din Parlament în şedinţa programată luni seară.

„Vom ţine şedinţa BPR într-un format inedit, prin video, şi în cursul acestei săptămâni, în temeiul legal prevăzut de Constituţie. va fi dat”, a conchis social-democratul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite