Principesa Margareta s-a întâlnit cu Klaus Iohannis. Mesajul preşedintelui pentru Regele Mihai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principesa Margareta, Custodele Coroanei, s-a întâlnit astăzi la Palatul Cotroceni cu preşedintele Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat trimis de Casa Regală.

„Custodele Coroanei şi Preşedintele au trecut în revistă aspecte legate de activitatea publică a Familiei Regale, în ţară şi în străinătate. Au fost discutate, de asemenea, subiecte legate de colaborarea dintre Coroana română şi autorităţile Statului, în prezent şi în viitor“, se arată în comunicatul Casei Regale. 

„Preşedintele a transmis încă o dată urări de sănătate Majestăţii Sale Regelui“, mai informează Casa Regală. 

Regele Mihai a fost externat, marţi, din clinica de la Lausanne după 17 zile de spitalizare. Starea acestuia este stabilă, însă va avea nevoie de lungă perioadă de recuperare sub supraveghere medicală.

„Medicii au încuviinţat ca Majestatea Sa Regele Mihai I să fie externat astăzi din clinica medicală de la Lausanne, după o internare de 17 zile. Regele a ajuns la reşedinţa privată, unde va continua să fie sub observaţia echipei de medici de la clinică, alături de medicii de familie”, potrivit unui comunicat de presă emis de Biroul de Presă al Majestăţii Sale.

Conform documentului citat, starea generală a Regelui este stabilă. „Având însă în vedere gravitatea diagnosticului, tratamentul şi procesul de recuperare vor fi de lungă durată şi vor necesita o atentă supraveghere”, se mai arată în documentul citat.

În zilele următoare, principesa Elena va continua să fie alături de Regele Mihai I şi Regina Ana, părinţii săi. De altfel, o echipă de angajaţi ai Casei Majestăţii Sale Regelui, detaşaţi în Elveţia, sunt alături de Majestăţile Lor la reşedinţa privată, mai anunţă comunicatul.

„Custodele Coroanei este în contact permanent cu Majestăţile Lor şi cu echipa de medici. Alteţa Sa Regală îşi va continua angajamentele publice în ţară, urmând să se întoarcă în Elveţia curând, pentru a revedea pe Majestăţile Lor", se mai arată în comunicatul citat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite