Prima reacţie a lui Gabriel Oprea, după victoria lui Dragnea: Votul acordat este foarte clar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepremierul Gabriel Oprea susţine, într-un comunicat de presă, că victoria lui Liviu Dragnea în cursa pentru şefia PSD este una clară, la fel ca şi preferinţa PSD pentru rămânerea la guvernare.

„Decizia Comitetului Executiv Naţional PSD este un pas pe calea stabilităţii şi permite întregii Coaliţii să se preocupe cu maximă atenţie de guvernare. Votul de încredere acordat lui Liviu Dragnea este foarte clar şi la fel de clară este şi opţiunea partidului pentru continuarea guvernării. UNPR susţine în continuare Executivul condus de Victor Ponta, susţine coaliţia de guvernare si va continua să asigure stabilitatea României, aşa cum a făcut-o de fiecare dată.

PSD rămâne cel mai mare partid din România şi, împreună cu UNPR şi ceilalţi parteneri, are capacitatea de a continua o guvernare bună, cu rezultate concrete şi vizibile pentru cetăţeni. Vom merge mai departe împreună, pentru echilibru politic şi economic, pentru interesul naţional şi pentru România. În acelaşi timp, UNPR îl sprijină pe preşedintele României, domnul Klaus Iohannis în toate proiectele care privesc securitatea naţională a României. Iar România este astăzi un stat care generează securitate şi stabilitate în regiune, un stat respectat de partenerii noştri internaţionali“, se arată în declaraţia de presă transmisă de liderul UNPR.

Liviu Dragnea a câştigat detaşat, miercuri, şefia interimară a partidului, după ce a primit 65 de voturi favorabile, iar contracandidata sa, Rovana Plumb, a obţinut doar 18 voturi.

Citeşte şi:

Liviu Dragnea este noul şef al PSD: Victor rămâne prietenul meu, sper că şi eu rămân prietenul lui; Ponta - absent

Liviu Dragnea a fost votat şef interimar al PSD, cu 65 de voturi favorabile, în timp ce contracandidata sa, Rovana Plumb, a primit doar 18 de voturi, iar două dintre buletinele de vot au fost anulate. Victor Ponta a plecat din sală înainte de vot şi nu a mai revenit.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite