Predoiu sugerează că PSD are o miză ascunsă pentru sesiunea extraordinară: „A avut Dragnea discuţii, recent, în Grecia? A discutat şi pe teme de Justiţie?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Predoiu
Cătălin Predoiu

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a scris, duminică, pe Facebook, că motivul pentru care PSD a convocat Parlamentul în sesiunea extraordinară ţine de crearea Fondului Suveran de Investiţii. „A avut discuţii pe această temă, recent, în Grecia? Daca da, cu cine a avut acele discuţii şi ce a hotărât să facă în urma lor? Este adevarat ca a avut discuţii şi pe teme de Justiţie?“, îl întreabă, public, Predoiu pe Dragnea.

„Dragnea convoacă Parlamentul în sesiune extraordinară. Tudose a anunţat că ar fi vorba de o lege privind fuzionarea ELCEN cu RADET. Înclin să cred că poate fi vorba şi de ceva mai serios ţinut deocamdată în secret. De aceea, îl întreb public pe L.Dragnea câteva lucruri: Intenţionează să propună un proiect de lege privind crearea Fondului Suveran de Investiţii acum în sesiunea extraordinară? A avut discuţii pe această temă, recent, în Grecia? Daca da, cu cine a avut acele discuţii şi ce a hotărât să facă în urma lor? Este adevărat că a avut discuţii şi pe teme de Justiţie şi ce a hotărât în urma lor?”, a scris Predoiu pe Facebook. 

Liderul PNL reaminteşte că în Fondul Suveran ar urma să intre, conform declaraţiilor anterioare ale lui Liviu Dragnea, acţiuni ale statului la cele mai profitabile societăţi de stat.

„Publicul din România, cetăţenii români, au dreptul să afle răspunsurile la aceste întrebări”, încheie Cătălin Predoiu, care îşi ilustrează postarea cu o tablă de şah pe care s-a făcut o primă mutare, a pionului.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a solicitat convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare în perioada 2-4 august. Premierul Mihai Tudose a declarat luni, după ce a participat la şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD, că a cerut convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru a se adopta un proiect de lege prin care ELCEN să treacă în subordinea Primăriei Capitalei, astfel încât să se rezolve problema încălzirii din Bucureşti.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite