PPDD, de acord cu proiectul descentralizării, dar nu cu asumarea răspunderii Guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicepremierul Liviu Dragnea FOTO Arhiva Adevărul
Vicepremierul Liviu Dragnea FOTO Arhiva Adevărul

Vicepremierul Liviu Dragnea s-a întâlnit luni seară cu liderii PPDD, la Palatul Parlamentului, pentru a discuta pe marginea proiectului de descentralizare. Concluzia întâlnirii: PPDD este de acord cu proiectul de lege, dar militează pentru dezbaterea acestuia în Parlament.

"Au fost discu'ii foarte bune. Am primit foarte multe întrebări, comentarii, propuneri, care mi s-au părut interesante. Este un grup care se implică în administraţie. Au spus că în principiu sunt de acord, dar că nu sunt de acord cu procedura şi că ar fi mai bine o dezbatere parlemntară", a afirmat Dragnea, la ieşirea din sală.

Liderii PPDD l-au mandatat pe vicepremierul Liviu Dragnea să aibă o discuţie cu premierul Victor Ponta şi liderul liberalilor Crin Antonescu în care să le transmită precizarea lor.

"Doamna preşedinte mi-a spus că să le transmit lui Victor Ponta şi lui Crin Antonescu că nu sunt de acord cu procedura prin asumarea Guvernului", a mai spus Dragnea.

Preşedintele PPDD Simona Mann a confirmat afirmaţiile lui Liviu Dragnea. "Având în vedere că este un proiect de mare anvergură, care vizează viaţa românului din toate colţurile ţării, credem că acest proiect are nevoie de o dezbatere în Parlament. L-am mandatat să aibă o discuţie cu Victor Ponta şi Crin Antonescu să le spună punctul nostru de vedere", a menţionat Simona Man.

Dragnea a anunţat că proiectul va fi adoptat în cea de-a doua parte a lunii noiembrie

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite