Ponta: Trompetele şi ventrilocii lui Dragnea au primit ordin să ţipe despre „trădători”. Dacă aşa ne fac cei din „Corul Bocitoarelor de la Belina” e foarte bine!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta continuă „racolările” din PSD în noua sa formaţiune Pro România. Foto: Inquam
Victor Ponta continuă „racolările” din PSD în noua sa formaţiune Pro România. Foto: Inquam

Fostul premier Victor Ponta a reacţionat vineri în urma valului de atacuri ale liderilor PSD, potrivit cărora politicienii care au ales să părăsească tabăra social-democrată şi să se alăture partidului Pro România ar fi „trădători”. Ponta a salutat venirea deputatului Nicolae Bănicioiu şi a ironizat, printr-o postare pe Facebook, replicile foştilor săi colegi, numindu-i totodată „Corul  Bocitoarelor de la Belina”.

Fostul lider PSD şi actual fondator al partidului Pro România, Victor Ponta, şi-a ironizat foştii colegi pe Facebook, într-un mesaj prin care saluta alăturarea lui Nicolae Bănicioiu în echipa sa. Ponta a amintit că Liviu Dragnea a fost cel care a trecut de la PD la PSD şi a declarat totodată că apelativul de „trădători” venit de la „Corul Bocitoarelor de la Belina” e un semn bun.

„Am văzut că toate «trompetele» şi ventrilocii lui Dragnea au primit ordin pe unitate să ţipe despre «Trădători». Mă amuză faptul că Liviu Dragnea a trecut de la PD aflat în Opoziţie la PSD aflat la Putere şi nu e trădător, noi cei care plecăm de la Putere şi din singurul partid în care am fost vreodată doar pentru că nu vrem să legitimăm conducerea infracţională şi incompetenţa a lui Dragnea suntem «trădători»! Noi am hotărât să nu îi trădăm pe cei care ne-au votat şi care au încredere în noi şi dacă ne fac trădători cei din «Corul Bocitoarelor» de la Belina e foarte bine!”, a scris fostul premier pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite