Ponta şi Geoană, deplasare la Roland Garros. Premierul: Rezultatul nu mai contează, Simona a fost cea mai bună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta FOTO Mediafax
Premierul Victor Ponta FOTO Mediafax

Premierul Victor Ponta, ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, dar şi senatorul social-democrat Mircea Geoană au privit, sâmbătă, din tribună, partida de tenis dintre Simona Halep şi Maria Şarapova.

„Azi, Simona Halep a fost absolut extraordinară, un exemplu de voinţă, curaj şi mândrie! Rezultatul acestei finale istorice nu mai contează - Simona a fost cea mai bună, cea mai aplaudată şi cea mai iubită! Pentru miile de români din Arenă şi milioanele de acasă, Simona este de acum un motiv de mândrie şi un model de urmat! Mulţumim Simona!“, a afirmat Ponta pe Facebook, după încheierea meciului, în urma căruia Şarapova a ieşit învingătoare.

Alături de premierul Ponta s-au aflat, la meci, soţia acestuia, Daciana Sârbu, dar şi ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo.

La rândul său, Mircea Geoană a publicat o serie de fotografii pe reţeaua de socializare, însoţite de câteva consideraţii personale.

Mircea Geoană a văzut meciul din tribună FOTO Facebook

„Şi eu iubesc tenisul, dar între ce joc eu şi magia pe care o naşte Simona pe teren e ca de aici la stele. Hai Simona, cât mai sus !“, a scris şi Geoană.

Citeşte şi:

Sondaj CSCI, prezentat de RTV: Victor Ponta, câştigător din primul tur la prezidenţialele din noiembrie 2014

Un sondaj realizat, în perioada 3 - 5 iunie 2014, de Centrul de Studii şi Cercetări Infopolitic (CSCI) îl desemnează pe Victor Ponta drept câştigător din primul tur la prezidenţialele din toamnă. Mai mult, aceeaşi cercetare realizată de casa de sondare coordonată de un consilier al premierului îl prezintă pe Ponta drept câştigător detaşat chiar şi dacă ar ajunge în turul doi, într-o confruntare cu Mihai Răzvan Ungureanu sau cu Klaus Iohannis.

Mircea Geoană a pus iar ochii pe Preşedinţie

Senatorul PSD Mircea Geoană, marele perdant al alegerilor prezidenţiale din 2009, insistă să candideze încă o dată din partea PSD şi se aşază singur pe tot felul de liste de posibili prezidenţiabili social-democraţi. Geoană a declarat, joi, că lista prezidenţiabililor social-democraţi a devenit foarte scurtă. Mai exact, cuprinde două nume: al său şi cel al premierului Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite