Ponta: Ne-am întors cu şase luni în urmă. Tudose e făcut securist doar pentru că nu susţine aberaţiile penal-paranoice ale «Cuplului Prezidenţial» Dragnea - Firea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În contextul scandalului dintre Gabriela Firea şi premierului Mihai Tudose, fostul lider PSD Victor Ponta se aştapta ca Liviu Dragnea să iniţieze o moţiune de cenzură şi împotriva Guvernului Tudose, după ce a trântit Executivul Grindeanu. Ponta susţine că decizia de a organiza un târg de Crăciun în Piaţa Victoriei, locul tradiţional de proteste, e o „provocare stupidă“ pe care a lansat-o Gabriela Firea, „cea care se crede noul Traian Băsescu“.

„Ne-am întors cu 6 luni în urmă, fără să înţelegem că problemă este în altă parte. După Grindeanu, Ponta, Teodorovici, Ivan, acum a venit rândul lui Tudose să fie «securist, trădător, om al Sistemului, bla bla» doar pentru că îşi permite să nu susţină aberaţiile penal-paranoice ale «Cuplului Prezidential» Dragnea-Firea! Eu nu am votat pentru Guvernul Tudose tocmai pentru că ştiam că a fost propus de Daddy doar că să facă «treaba murdara» în locul lui, şi că va fi folosit pe post de ţap ispăşitor exact că şi Guvernul Grindeanu“, a scris Ponta pe Facebook, după ce Gabriela Firea a scris pe grupurl comunicatorilor PSD că „nu putem fi uniţi cu cei care au ordin pe unitate“, ca urmare a criticilor aduse de premierul Mihai Tudose în contextul organizării târgului de Crăciun în Piaţa Victoriei. 

„Am fost Premier aproape 4 ani. Am avut nenumărate proteste în Piaţa Victoriei şi niciodată nu mi-a trecut prin cap să le interzic sau să le blochez. Niciodată un om politic şi primar ca Sorin Oprescu nu a propus aşa ceva. Nu sunt de acord cu cei care protestează în Piaţă, şi din acest motiv nu particip, dar respect dreptul inviolabil al oricui de a avea altă părere decât mine şi de a protesta pentru acea idee! “, a mai scris Ponta.

Fostul premier o acuză pe Gabriela Firea că foloseşte Primăria Cpaitalei ca trambulină pentru o candidatură la alegerile prezidenţiale.  „Mihai Tudose are încă puterea si oportunitatea să salveze PSD si Guvernarea. Sau poate să aiba soarta lui Grindeanu si a tuturor celorlati care nu au furat milioane cu «Cartelul de la Teldrum» si nici nu îşi sacrifică propria demnitate pentru ambiţiile de mărire ale unei Doamne care se se crede noul Traian Basescu si foloseşte Primăria doar ca trambulina pentru Cotroceni!“, a scris Victor Ponta. 

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, şi deputatul PSD Liviu Pleşoianu l-au atac dur pe prim-ministrul Mihai Tudose, într-o discuţie avută pe 30 noiembrie, potrivit unor stenograme publicate sâmbătă de DCnews.ro.  Tudose este acuzat că are o agendă proprie, că sabotează Primăria Capitalei şi că vrea să preia PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite