Ponta: "M-am săturat şi eu să mă tot înjure Băsescu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri seara, la emisiunea "Vorbe grele" de la Antena 3, că la sfârşitul acestei luni va fi depusă moţiunea de cenzură şi a amintit de presiunile la care este supus de către adversarii politici.

„Eu am aflat din gura domnului Traian Băsescu că domnia sa ştie exact unde îmi fac eu vacanţele, cu cine şi cum, ceea ce e un pic de act de securitate, poliţie politică de-a dreptul. Tot prin diverşi interpuşi de-ai domniei sale am primit mesaje cu ce chestii compromiţătoare au despre noi.

Dacă domnul Băsescu îşi pune semnătura de preşedinte pe decretul de promulgare a unei legi fraudate, singura sancţiune pe care Opoziţia o are, PSD şi PNL, este iniţierea acţiunii de suspendare. Această acţiune nu a fost luată în serios, după care s-au trezit, după ce l-au „omorât” pe Blaga, şi şi-au dat seama că noi chiar vorbim serios şi chiar avem motive. Şi atunci au început cu aceleaşi ciorbe reîncălzite, cu mogulii şi cu loviturile de stat.

Indiferent de ce face Băsescu şi cu toţi ai lui, dacă semnează decretul de promulgare, introducem cererea de suspendare. Indiferent de ce fac ei, la sfârşitul acestei luni vom avea moţiune de cenzură”, a declarat Victor Ponta.

Liderul social-democraţilor a mai spus că s-a săturat să fie înjurat de Traian Băsescu la emisiunea "Naşul", de la postul B1 TV.

"Când nu o să mă mai uit toată ziua să îl văd numai pe Băsescu şi pe slugile lui la televizor, o să avem şanse mai mari. Nu am o idee fixă. Să ştiţi că m-am săturat şi eu să mă tot înjure Băsescu la Naşu şi să mă văd la Antenă şi la Realitatea cu înjurăturile lui şi, în momentul în care vin şi dovedesc că minte, s-a închis subiectul. De ce nu se mai vorbeşte o zi că a minţit Băsescu?", a afirmat Ponta.

Preşedintele PSD crede că există un cerc vicios în care, de fapt, "Traian Băsescu şi cu ai lui se joacă, aruncă tot felul de petarde, iar noi fugim după petarde". "Vreau să vă spun că singura emisiune la care am fost în ultimul timp şi la care am putut să vorbesc de programul nostru de guvernare nu e nici la Antena3 şi nici la Realitatea. E cea de la B1", a spus Ponta, adăugând că nu a făcut niciodată confuzia între proprietarii de televiziune şi cei care realizează emisiuni.

"Este o confuzie şi o alăturare greşită. Proprietarii au propriile lor interse şi viziuni. Am fost la toate televiziunile şi cele două ale mogulilor răi şi cele ale mogulilor buni, Dan Diaconescu şi Păunescu, pentru că am fost convins la cei la care eu am fost că pot să comunic cu oamenii care se uită la televizor", a conchis şeful social-democraţilor.

Vineri, premierul Emil Boc şi deputatul democrat-liberal Sever Voinescu au afirmat că „doi moguli“ şi membrii Opoziţiei pun la cale suspendarea preşedintelui Traian Băsescu. Emil Boc a avertizat că iniţiativa privind suspendarea ar putea amâna aderarea României la spaţiul Schengen. Vezi aici detalii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite