Ponta: „Lăsaţi-l pe Băsescu, că e la plajă sau la Cireşica“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta şi preşedintele Traian Băsescu FOTO Arhiva Adevărul
Premierul Victor Ponta şi preşedintele Traian Băsescu FOTO Arhiva Adevărul

Premierul Victor Ponta, aflat la Raliul Sibiului, nu a dorit să comenteze despre privatizarea CFR Marfă şi despre acuzaţiile aduse de preşedintele Traian Băsescu, precizând că „lucrurile serioase“ nu se vorbesc la raliu sau la plajă.


„Despre lucruri serioase, vorbim în locuri serioase, nu de pe plajă. Lăsaţi-l pe Băsescu, că e la plajă sau la Cireşica“, a fost răspunsul premierului.

Când i s-a spus că preşedintele Traian Băsescu solicită lista cu cele 3 contracte de privatizare avizate de CSAT, Ponta a răspuns: „Nu mă interesează ce face domnul preşedinte pe plajă“.

Premierul Victor Ponta a refuzat să nominalizeze, cum ceruse preşedintele, cele 3 contracte de privatizare despre care susţinea că au fost avizate de CSAT. Premierul Victor Ponta nu a cedat insistenţelor jurnaliştilor, menţinându-şi în continuare poziţia.

„Dacă mă credeţi, bine, dacă nu ...despre lucruri serioase, de serviciu, vorbim la serviciu. Repet, din punctul meu de vedere, lucruri serioase nu se discută nici la raliu, nici pe plajă“, a adăugat şeful Executivului.

Preşedintele Traian Băsescu spune că CSAT nu a avizat niciodată un contract de privatizare după încheierea licitaţiei. Şeful statului l-a invitat pe Victor Ponta să nominalizeze cele trei contracte de privatizare care, potrivit premierului, au primit avizul Consiliului.

„De la intrarea în vigoare a Legii nr. 415 din 27 iunie 2002 privind organizarea şi funcţionarea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării şi până în prezent, CSAT nu a avizat niciodată un contract de privatizare după încheierea procesului de licitaţie, acest lucru neintrând în atribuţiile CSAT. Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, îl invită pe ministrul interimar al Transporturilor şi prim-ministru al Guvernului României, domnul Victor-Viorel Ponta, să nominalizeze cele trei contracte de privatizare care, potrivit domniei sale, au primit avizul CSAT“, afirmă purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Bogdan Oprea.



 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite