Ponta iese la atac: Dragnea mafiotul este aşa nervos pentru că vede că i se strânge laţul. Are două coşmaruri care îl fac să se comporte ca Hitler în buncăr

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta a răspuns la ameninţările lansate de Liviu Dragnea. Liderul Pro România pune nervozitatea manifestată de Dragnea pe seama celor „două sentinţe“ care se apropie: cea politică, de la europarlamentare, şi cea juridică, din dosarul angajărilor fictive.

„Este un moment al adevarului: Dragnea si gasca lui de mafioti nu se mai ascund si nu mai au teama - anunta ca “se ocupa el de noi” / ieri noi am fost pe strada alaturi de oameni - el a mers cativa pasi la Resita si a vazut catusele / frica l-a facut sa spuna in sfiarsit adevarul; iar noi ii aducem aminte Mafiotului intelepciunea romaneasca «de ce iti e frica nu scapi»!

Dragnea mafiotul este asa nervos pentru ca vede ca i se strange latul / are doua cosmaruri care il fac sa se comporte ca Hitler in bunker:

1. Sentinta de condamnare penala de la ICCJ care trebuie sa vina in Aprilie - Mai ( daca nu da niste ordonante care sa il scape)

2. Sentinta de condamnare politica la Alegerile Europarlamentare din 26 Mai cand trebuie sa arate care este scorul lui politic ( dupa ce in Decembrie 2016 a luat 46% cu Ponta, Tudose, Firea, Grindeanu, Neacsu, Banicioiu, Chirica, Tutuianu, Stanescu si multi altii pe care i-a «înjunghiat» pe la spate ) !

PRO Romania va duce acesta batalie contra lui Dragnea pana la sfarsit / PRO Romania va scapa tara de Dragnea si gasca lui de hoti si analfabeti / de PRO Romania ii este frica lui Dragnea pentru ca reprezinta singura alternativa politica de centru stanga / doar PRO Romania are echipa de oameni suficient de competenti si experimentati capabili sa arate hotiile si prostiile guvernarii Dragnea - Dancila / PRO Romania incepe sa devina speranta oamenilor ca stabilitatea, seriozitatea si bunul simt pot sa se intoarca la Guvernare!“, a scris Ponta pe Facebook. 

Liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a transmis un mesaj foştilor membri PSD care au plecat la partidul lui Victor Ponta şi au criticat apoi partidul social-democrat, subliniind că „de astăzi o să ne ocupăm şi de ei”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite