Ponta: Dragnea a pornit Teldrum cu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu, dar a scăpat de ei prin metode care i-ar face invidioşi şi pe scenariştii Narcos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea şi Victor Ponta. FOTO Mediafax
Liviu Dragnea şi Victor Ponta. FOTO Mediafax

Fostul premier Victor Ponta a explicat într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, faptul că Liviu Dragnea a reuşit să devină din ce în ce mai puternic prin intermediul Teldrum, dar şi odată cu ajungerea liderului PSD ministru al Dezvoltării.

Victor Ponta a vorbit într-un lung mesaj pe pagina sa de Facebook despre legăturile lui Liviu Dragnea cu Teldrum, acesta punctând faptul că mai multe persoane din PSD au ştiut de afacerile acestei firme. 

„Mulţi ştim că Dragnea a pornit acest proiect împreună cu Radu Mazare şi Nicuşor Constantinescu şi că banii lui erau gestionati de Cornel Catană ( dar a scapat de „parteneri” prin metode care îi fac invidioşi pe scenariştii lui „Narcos”)“, a scris Ponta. 

De asemenea, fostul premier a vorbit şi de dezvoltarea firmei. „Ştim că Teldrum a pornit câstigând 100% din contractele din Teleorman şi s-a extins ca o caracatiţă de sifonat banii publici la Constanţa, Neamţ, Satu Mare, Botoşani , Olt samd 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite