Ponta: „Doamna Udrea era îngrijorată că sunt obsedat de ea; mă confunda cu preşedintele Băsescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta FOTO Arhiva Adevarul
Victor Ponta FOTO Arhiva Adevarul

Victor Ponta a declarat miercuri că a observat că Elena Udrea s-a arătat îngrijorată că el ar fi obsedat de ea, apreciind că deputatul PDL l-a confudat cu preşedintele Traian Băsescu.

„Am văzut că doamna Udrea era îngrijorată că sunt obsedat de doamna Udrea şi... Mă confunda cu domnul preşedinte Băsescu“, a spus Victor Ponta. 

Premierul a făcut aceste consideraţii în contextul în care a arătat că Guvernul a încasat luna trecută 730 milioane euro din fonduri europene. Potrivit lui Ponta, suma reprezintă "cât a luat Boc în trei ani de guvernare, cu tot cu Udrea la pachet".

Elena Udrea i-a transmis premierului, care a criticat-o dur marţi seara într-o emisiune TV, să se trezească, întrucât duce ţară de râpă.

„Ponta s-a întors din Miami mai devreme cu o săptămână decât îşi propusese, motiv pentru care a fost extrem de nervos la RTv. După ce s-a readaptat la fusul orar, a dat fuga la televizor să îşi reverse supărarea pe cei care au rămas în timpul acesta acasă. (…) Să mă pomeneşti de 12 ori în 20 de minute arată clar a obsesie! O obsesie uşor psihanalizabilă... “, a scris Udrea pe o reţea de socializare. 

Aceasta atrage atenţia că în loc să explice cum e cu CFR Marfă, cu taxele şi impozitele, cu şomajul în creştere, cu Oltchim sau cu aleşii locali incompatibili ai USL, Ponta a simţit nevoia să găsească vinovaţii pentru bona filipineză cu care a plecat în concediu. „Şi nu ştiu cum se face, dar eu am ieşit ţapul ispăşitor! Păi ce vină am eu că Premierul în funcţie a ales să se bronzeze la Miami? Eu l-am trimis acolo? Dimpotrivă, eu i-am recomandat Năvodari sau Delta Dunării“, a mai scris deputatul PDL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite