Ponta: Băsescu l-a chemat de mai multe ori la biroul său pe Papici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premeirul Victor Ponta FOTO Arhiva Adevărul
Premeirul Victor Ponta FOTO Arhiva Adevărul

Premierul Victor Ponta susţine că preşedintele Traian Băsescu l-a chemat de multe ori la biroul său pe procurorul Lucian Papici şi că şeful statului i-a chemat şi discutat şi cu alţi procurori.

„Cred că pe Papici l-a sunat pe videotelefon, că zicea că l-a sunat la telefon, dar i s-a părut că are o faţă bună. E de desene animate asta că nu l-a văzut pe Papici, minte de îngheaţă apele, l-a văzut de zeci de ori. Asta denotă anumite scăpări de memorie sau chiar de raţiune. Evident că l-a văzut pe Papici de nu ştiu câte ori. L-a chemat de multe ori, cum i-a chemat şi pe alţi procurori, la el la birou. Şi pe alţi procurori îi suna“, a spus Ponta la RTV.

Întrebat de unde are aceste informaţii, Ponta a răspuns: „De la foşti colegi ai mei, procurori. Este o lume mică“.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri că nu l-a cunoscut niciodată pe procurorul Papici.

„Nu l-am cunoscut niciodată pe procurorul Papici. Eu nu m-am întâlnit cu acest om. Singura dată când m-am întâlnit cu procurorul Papici a fost telefonic, astăzi, când l-am sunat şi i-am cerut scuze că din jocurile politice ale unui plagiator mincinos este implicat într-un scandal. Atât am făcut. Este prima dată când am vorbit cu procurorul Papici astăzi, la telefon, şi i-am cerut scuze că, involuntar, a fost amestecat într-un astfel de scandal"“, a spus şeful statului.

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite