Ponta: Aşa se aleg premierii, parlamentarii şi conducătorii de instituţii fundamentale: Eşti din Teleorman sau a spus domnul Dragnea că „eşti frumoasă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ponta a comentat, vineri, într-o postare pe Facebook, declaraţiile Anisei Stoica, anchetată în dosarul Angajărilor fictive la DGASPC Teleorman în care liderul PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de abuz în serviciu. Ponta a scris că mărturiile Anisei Stoica sunt dovada că „am ajuns să teleormanizăm toată România” şi că „ceea ce s-a întâmplat timp de 15 ani în Teleorman, se întâmplă de peste un an în Bucureşti şi în toată ţara”.

Victor Ponta a vorbit, într-o postare pe Facebook, despre declaraţiile Anisei Stoica, una dintre persoanele anchetate în dosarul Angajărilor fictive la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, dosar în care Liviu Dragnea este acuzat de abuz în serviciu. Fostul premier a spus că „am ajuns să teleormanizăm toată România” şi a precizat că premierii, miniştrii, parlamentarii sau conducătorii unor instituţii fundamentale ale statului se aleg dacă „eşti din Teleorman sau ai dat contracte la Teldrum” sau dacă „a spus domnul Dragnea”.

Întreaga postare de pe Facebook

„Vă rog să citiţi cu atenţie aceste cuvinte chiar emoţionante ale unui om aflat într-o situaţie dificilă! Şi gândiţi-vă cum am ajuns să “teleormanizăm” toată România multiplicând exponenţial aceste cazuri dramatice. Este important să citiţi pentru că ceea ce s-a întamplat timp de 15 ani în Teleorman se întâmplă de peste 1 an în Bucureşti şi în toată ţara - oamenii sunt cumpăraţi cu funcţii de la stat pentru care nu au nicio calificare şi pe care nici nu sunt în stare să le exercite, criteriile de promovare nu au nicio legătură cu competenţa, profesionalismul şi onestitatea!

Aşa se aleg Premierii si Miniştrii, vicepreşedinţii PSD, parlamentarii sau conducătorii unor instituţii fundamentale ale Statului :

1. Eşti din Teleorman sau ai dat contracte la Teldrum
2. A spus domnul Dragnea să fii numit (angajat) în funcţie
3. A spus domnul Dragnea că “eşti frumoasă”

În felul acesta Guvernul, Parlamentul, PSD vor merge din ce în ce în ce mai rău afectând viaţa noastră de azi şi mai ales cea de mâine! Şi nu mai insistaţi că vorbesc prea mult de Dragnea – cât timp el este autorul şi conducatorul acestui Sistem corupt şi iresponsabil trebuie să vorbesc şi să mă lupt cu el aşa cum m-am luptat cu Băsescu! Este datoria mea (şi a oricărui om care pune viitorul ţării noastre înaintea propriului buzunar, birou, secretare şi maşini de serviciu) să nu asistăm impasibili şi să luptăm ca acest Sistem să plece cât mai repede de la Putere!”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite