Poliţia Sibiu, după imaginile cu Raluca Turcan fără mască: „Au fost identificate şi amendate şase femei, cu suma de  3.000 de lei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Turcan fără mască de protecţie FOTO: G4Media
Raluca Turcan fără mască de protecţie FOTO: G4Media

Poliţia Judeţeană Sibiu a anunţat că au fost amendate şase femei care s-au aflat în autovehiculul în care ministrul Muncii, Raluca Turcan,  şi Daniela Cîmpean, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, au fost fotografiate fără mască de protecţie. În remorcă se aflau însă opt persoane, între care şi un copil. IPJ Sibiu nu a precizat însă dacă printre persoanele amendate se află şi Raluca Turcan.

„În urma apariţiei în mediul on-line a unor imagini în care sunt înfăţişate mai multe persoane care nu poartă masca de protecţie în timp ce se află în bena unui autovehicul, poliţiştii sibieni s-au sesizat din oficiu, iar în urma verificărilor efectuate au fost identificate 6 persoane de sex feminin, care au fost sancţionate contravenţional în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020", a transmis, joi, Poliţia Judeţeană Sibiu.

Astfel, poliţiştii au transmis că în data de 27 martie 2021, aflându-se în bena unui autoturism, acele persoane nu au purtat masca de protecţie individuală, nerespectând astfel măsurile de protecţie pentru limitarea răspândirii virusului SARS CoV-2. Potrivit acestora, au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 3.000 de lei.

Raluca Turcan, ministrul Muncii, a fost fotografiată într-o remorcă, fără mască de protecţie, alături de preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, şi alte şase persoane, între care un copil. Imaginile au fost surprinse la acţiunea de împădurire care a avut loc sâmbătă, iar unul dintre participanţi este internat în spital cu coronavirus. 

Raluca Turcan a afirmat că a solicitat să fie amendată pentru cele „câteva momente” în care nu a purtat mască la acţiune de împădurire de la sfârşitul săptămânii trecute.

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, a anunţat că va plăti amenda pentru că a stat fără mască alături de Raluca Turcan într-o remorcă. „Am greşit şi timp de câteva minute am dat masca jos chiar dacă nu făceam efort fizic”, a transmis Daniela Cîmpean.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite