PNL şi PSD nu participă la şedinţa reunită a plenului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Zgonea
Valeriu Zgonea

Parlamentarii USL nu participă la şedinţa reunită a celor două Camere, a anunţat preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a declarat că parlamentarii PNL şi PSD au căzut de acord, cu majoritate de voturi, să nu participe la şedinţa reunită a plenului Parlamentului.

Zgonea a prezentat şi cele două motive care stau la baza acestei decizii. "La nivelul Curţii Constituţionale, sunt documente care n-au fost luate în consideraţie şi care ar putea schimba cu totul condiţia îndeplinirii cvorumului", a arătat preşedintele Camerei Deputaţilor. Un alt motiv al boicotului îl reprezintă faptul că un document prevăzut de legea referendumului, şi anume raportul, nu a fost prezentat de CC.

Cu privire la şedinţa de astăzi, Zgonea a declarat că "probabil se va constata că nu este cvorum", iar ulterior birourile permanente se vor reuni pentru a stabili o nouă şedinţă.

De asemenea, Zgonea susţine că USL va lua în calcul posibilităţile pe care le are Parlamentul în raport cu decizia Curţii Constituţionale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite