PNL Sector 1 o acuză pe Clotilde Armand că a plecat în concediu trei săptămâni, în plină stare de alertă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei. FOTO: Inquam Photos
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei. FOTO: Inquam Photos

Consilierii PNL Sector 1 au criticat dur decizia primarului Clotilde Armand de a pleca în concediu trei săptămâni în plină stare de alertă şi fără să se fi ocupat de situaţia şcolilor sau a burselor pentru elevi. Afirmaţiile vin în contextul unei sedinţe care a fost convocată de consilierii PSD joi, la ora 13.00, dar la care liberalii au refuzat să participe.

„Cu şcolile complet nepregătite, bursele neplătite şi o criză a gunoaielor departe de a se fi încheiat, primarul Clotilde Armand a plecat în concediu trei săptămâni. În plină stare de alertă”, se arată într-un comunicat al PNL Sector 1.

Liberalii au refuzat să participe joi la o şedinţă covocată de consilierii PSD: „Grupul PSD ar trebui să se abţină de la astfel de iniţiative, după ce ani de zile a girat abuzurile şi incompetenţa administraţiei primarului invizibil. A veni acum pe un cal alb, chipurile, cu aşa-zise comisii şi soluţii la probleme care trenează de ani de zile este doar o dovadă de ipocrizie. De aceea, grupul consilierilor liberali de la sectorul 1 refuză să gireze simulacrul de azi, solicitând includerea tuturor proiectelor pe ordinea de zi a următoarei şedinţe ordinare. În schimb, solicităm o şedinţă de îndată pentru a găsi soluţii la problemele cu adevarat grave şi urgente – cea mai importantă dintre acestea este situaţia disperată a şcolilor din sectorul 1”, arată surca citată.

Potrivit consilierilor PNL, cu câteva săptămâni înainte de deschiderea anului şcolar, în unităţile de învăţământ din Sectorul 1 nu s-a derulat nicio lucrare de reparaţii sau reabilitări, iar bursele nu au mai fost plătite din luna martie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite