PMB: Peste 1200 de voluntari vor fi implicaţi în organizarea UEFA 2020 la Bucureşti. Ce condiţii trebuie îndeplinite de cei care doresc să participe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
UEFA Euro Bucureşti - 25 apr 2021 / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
UEFA Euro Bucureşti - 25 apr 2021 / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Primăria Municipiului Bucureşti a transmis un mesaj prin care anunţă că zilele acestea urmează să fie finalizat procesul de selecţie a peste 1200 de voluntari privind organizarea Campionatului European de Fotbal – UEFA 2020. Voluntarii vor fi instruiţi pentru a se ocupa cu informarea, asistarea şi orientarea turiştilor.

„Peste 1200 de voluntari implicaţi în orientarea şi informarea publicului în Bucureşti la Campionatul European de Fotbal - UEFA 2020. Primăria Municipiului Bucureşti, prin PROEDUS şi Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucureşti, finalizează, zilele acestea, procesul de selecţie a peste 1200 de voluntari implicaţi în organizarea, la Bucureşti, a Campionatului European de Fotbal - UEFA 2020”, se arată în mesajul transmis pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Bucureşti

Potrivit mesajului transmis, voluntarii se vor ocupa cu informarea, asistarea şi orientarea turiştilor.

„În perioada 11-28 iunie, aceştia vor informa, asista şi oferi servicii de orientare în Bucureşti pentru turiştii participanţi la campionat. Ei se alătură altor 850 de voluntari care asigură asistenţă publicului şi personalului de organizare al UEFA în perimetrul Arenei Naţionale”, potrivit mesajului.

Pentru a participa voluntarii trebuie să cunoască limba engleză. În urma selecţiei vor beneficia de training de specialitate şi vor obţine un certificat emis de UEFA, dar şi de echipament special cu însemnele UEFA 2020.

„În acest sens, în intervalul 26 mai -7 iunie, voluntarii participă la programe de instruire cu formatorii Centrului de Tineret al Municipiului Bucureşti şi PROEDUS, care, la rândul lor, au fost instruiţi de Volkswagen Mobility Makers. Una din condiţiile obligatorii pentru selecţie este cunoaşterea limbii engleze, la nivel conversaţional. Voluntarii implicaţi vor beneficia de training de specialitate, certificat de voluntariat emis de UEFA şi echipament special (hanorac, rucsac, şapcă şi tricou cu însemnele UEFA Euro 2020)”, conform sursei citate.

Potrivit mesajului, 600 de elevi sunt selectaţi dintre voluntarii PROEDUS şi vor fi instruiţi la Palatele Brâncoveneşti.

„600 de elevi voluntari, selectaţi prin PROEDUS, din peste 100 de licee din Capitală. Primii 600 de volutari, elevi de liceu, sunt selectaţi din bazinul de voluntari PROEDUS - programul Voluntar Proedus 2.0, care cuprinde 6000 de elevi din Capitală în an pandemic, respectiv 10.000 în afara acestei perioade. Voluntarii PROEDUS, împărtiţi în 20 de grupe a câte 30 de elevi, vor fi instruiţi în aer liber, sâmbătă şi duminică, 29 şi 30 mai, la Palatele Brâncoveneşti. Pentru a dobândi calitatea de voluntar în programul de voluntariat - Voluntar Proedus 2.0, persoanele interesate pot transmite intenţia de înscriere accesând link-ul de mai jos: https://form.jotform.com/202572040858353

635 de voluntari sunt recrutaţi de Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucureşti şi vor fi instruiţi atât la sediul CTMB, cât şi online. 

„Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucureşti recrutează 635 de volutari. Voluntarii CTMB sunt recrutaţi prin intermediul unui apel lansat prin intermediul tuturor canalelor media proprii instituţiei şi vor participa la ghidarea şi îndrumarea spectatorilor în ziua desfăşurării meciurilor. Aceştia vor fi instruiţi în perioada 26 mai – 07 iunie 2021, atât la sediul CTMB, cât şi în mediul online. Pentru a dobândi calitatea de voluntar CTMB, persoanele interesate pot transmite intenţia de înscriere la adresa de e-mail: voluntariat@ctmb.eu, pot apela numerele de telefon: 0749.172.663 sau 0749 172 664, sau pot transmite un mesaj privat pe paginile de social-media ale CTMB ( https://www.facebook.com/ctmb.eu/ şi https://www.instagram.com/centrulpentrutineretmb/ )„, se mai arată în mesajul transmis pe pagina Primăriei Municipiului Bucureşti.

În cadrul mesajului Primăria Municipiului Bucureşti reaminteşte că „pe stadionul Arena Naţională se vor juca 3 meciuri din grupe şi unul din optimile de finală:

-      Austria – Macedonia de Nord, pe 13 iunie;

-      Ucraina - Macedonia de Nord, pe 17 iunie;

-      Ucraina şi Austria, pe 21 iunie;

-      Un meci din optimile de finală, pe 28 iunie”, a transmis Primăria Municipiului Bucureşti pe Facebook. 

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite