PDL va dezbate revizuirea Constituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor Daniel Buda (PDL) a anunţat, că dezbaterea proiectului de revizuire a Constituţiei va începe săptămâna viitoare, notează site-ul ziare.com.

"Proiectul este la Comisia Juridică, urmând ca săptămâna viitoare, marţi la ora 17, să intre în dezbatere, chiar şi în absenţa Opoziţiei, având în vedere decizia Curtii Constituţionale", a declarat Buda.

Deputatul a explicat că lucrările în comisii sunt activităţi anterioare promovării legilor, de aceea dezbaterile pot să aibă loc chiar şi în lipsa cvorumului.

"Am decis ca de săptămâna viitoare să lucrăm pe acest proiect.Rămâne să vedem cum or să meargă discuţiile, eu cred că în maxim 30 de zile proiectul ar trebui să intre la plen, la vot", a mai adăugat deputatul democrat-liberal.

USL susţine că nu va renunţa la protestul parlamentar pentru a dezbate acest subiect.

"Dacă e să ne întoarcem în Parlament, în niciun caz nu ne întoarcem pentru acest subiect. Decizia probabil că se va lua la începutul săptămânii viitoare, când sunt grupurile reunite", a declarat deputatul PSD Florin Iordache, vicepreşedinte al Comisiei Juridice.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite