PDL încă mai speră. Imaginea care arată degringolada din partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afişul buclucaş de la sediul PDL   FOTO Adevarul
Afişul buclucaş de la sediul PDL   FOTO Adevarul

Liderii PDL au avut prima şedinţă de Birou Permanent Naţional, după alegerile din 9 decembrie. Şedinţa a fost una cu scântei. S-a vorbit despre excluderi din partid şi acţiuni de contraatac la acţiunile USL, dar înaintea conferinţei un afiş a atras toate privirile.

Cu doar câteva minute de începerea conferinţei de presă, în spatele pupitrului de unde urma să vorbească Vasile Blaga, trona un afiş "AMR 41 de zile până la plecarea guvernului Ponta!".

Acela era un afiş lipit acolo încă dinaintea campaniei electorale. Liderii PDL numărau zilele rămase până la plecarea USL şi reinstarea unui guvern dominat de PDL.  

Organizatorii de evenimente ai PDL au sesizat la timp eroarea şi cu doar câteva minute de începerea conferinţei au smuls rapid afişul.

În conferinţa de presă, Vasile Blaga a abordat subiectul bugetului şi a precizat că PDL va depune aceleaşi amendamente pe care USL le-a depus în urmă cu un an la bugetul prezentat de guvernul Boc.

Liderul PDL a vorbit şi despre excluderi şi a dat ca sigură excluderea lui Sever Voinescu din PDL. Mutarea ar urma să aibă loc la sfârşitul acestei săptămâni, mai precis joi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite