Preda, pe blog: „Blaga pare să nu ştie statutul PDL. Voinescu e membru al organizaţiei Prahova, nu Constanţa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Preda Foto Adevărul
Cristian Preda Foto Adevărul

Europarlamentarul PDL Cristian Preda remarcă faptul că preşedintele partidului, Vasile Blaga, pare să nu cunoască Statutul formaţiunii, întrucât a declarat că va discuta situaţia lui Sever Voinescu la organizaţia din Constanţa, acesta fiind însă membru al organizaţiei din Prahova.


„Se pare că Vasile Blaga nu cunoaşte Statutul PDL. Astăzi, el a declarat că va discuta situaţia lui Voinescu cu organizaţia din Constanţa, care cere excluderea fostului deputat. Voinescu e însă membru al organizaţiei din Prahova, aşa că, potrivit Statutului, Blaga va trebui să meargă la Ploieşti, nu la malul mării", scrie Preda pe blogul său.

Cristian Preda menţionează că preşedintele partidului nu e obligat să meargă, întrucât organizaţia poate discuta şi singură.

„După ce a tăcut o lună de zile, până ce a început lumea să întrebe dacă există opoziţie în România, preşedintele PDL revine în arena publică proferând o ameninţare de excludere, care nu are nici măcar o justificare statutară. Va fi un an politic foarte greu“, mai spune europarlamentarul PDL.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni că situaţia lui Sever Voinescu va fi discutată, joi, la Constanţa.

„Numai departe decât joi când vom analiza situaţia din Constanţa pe baza unui program stabilit o să discutăm la faţa locului şi după ce vom avea toate punctele de vedere luni o să facem propunerile necesare în BPN, astăzi nu“, a precizat Blaga.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite