Paleologu răspunde la atacurile lui Caramitru: Citesc şi mă imunizez. Sunt uimit de atâta violenţă a atacurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, Theodor Paleologu, a răspuns sâmbătă la atacurile venit din partea unor simpatizanţi ai USR, dar şi din partea lui Andrei Caramitru, fostul consilier al lui Dan Barna. „Sunt uimit de atât violenţă a atacurilor. Nu mă afectează”, a explicat Paleologu la Iaşi.

„Au venit dintre useriştii de rit barnist, au venit atacuri care depăşesc în violenţă ce s-a spus despre mine în 2012 de Antena 3. Sunt uimit de atâta violenţă a atacurilor. Nu mă afectează. Era regele Mitridate care în fiecare zi lua o porţie de otravă să se imunizeze la otravă. Aşa şi eu. Mai citesc ce scrie Caramitru şi mă imunizez. În ce priveste relaţia cu USR, voi fi un partener loial, o coaliţie largă ar fi una din care îmi doresc să facă parte PNL, USR, UDMR- sper să se mai lepede de anumite amiciţii din ultima vreme”, a afirmat Theodor Paleologu.

Reacţia acestuia vine în contextul în care Andrei Caramitru, fostul consilier al preşedintelui USR Dan Barna l-a atacat pe Paleologu, spunând despre acesta că este un „egocentrist trist”.

„Cu discurs cât de cât anti-sistem, îl conving pe un egocentric trist, Paleologu, să între în cursă, fără şanse, ca să prosteasca 5 -6% din oameni să îl voteze - să rupă voturi de la opoziţia reală, dau ordin pe unitate la toţi «acoperiţii» din presă să vă bage în cap să nu cumva să votaţi iar USR/PLUS”, scria Caramitru pe Facebook.

Acesta a revenit apoi cu un alt mesaj în publicat o fotografie din campania Elenei Udrea şi una a lui Theodor Paleologu, scriind „Programul PMP rămâne la fel - educaţia. Bravo. Şi logo-ul la fel. Doar persoana a fost schimbată. «Casting-ul». Cu şanse la fel şi atunci şi acum. Candidatul era însă mai distractiv data trecută”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite