Orban, săgeţi către Cîţu: Candidatura mea reprezintă o certitudine a performanţei. Cealaltă candidatură poate fi cel mult o speranţă, dacă nu o aventură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban vrea să rămână la şefia PNL. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban vrea să rămână la şefia PNL. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat în faţa liberalilor aleşi la Conferinţa Judeţeneană a PNL Covasna că în acest moment candidatura sa la şefia partidului reprezintă o certitudine, fiind vizibil ce poate face într-o campanie electorală, în timp ce contracandidatul său ar reprezenta cel mult „o speranţă”, poate chiar „o aventură”

„Eu nu zic la fel cum spune contracandidatul meu că vom guvernare 8 ani. Cea mai lungă guvernare a fost a lui Ion Brătianu, de 12 ani. Oamenii de ne vor vota dacă vom face lucruri care să le îmbunătăţească viaţa. Suntem la guvernare. Nu spun ca susţ.inătorii contracandidatului, că PNL a pierdut alegerile”, a declarat Ludovic Orban, prezent la alegerile din PNL Covasna. 

 Ludovic Orban a subliniat că el este garantul unor rezultate electorale, spre deosebire de contracandidatul său, care a ajuns premier în urma negocierilor sale. „PNL a ajuns principalul partid de guvernământ. Am investit un Guvern care e condus de un membru PNL. Candidatura mea reprezintă o certitudine a performanţei, cealaltă candidatură poate fi cel mult o speranţă, dacă nu o aventură.”, a completat Orban. 

La alegerile din Covasna au fost prezenţi doar reprezentanţi ai echipei Orban, alături de şeful partidului fiind Violeta Alexandru (fost ministru al Muncii) şi Adrian Veştea (preşedintele CJ Braşov şi al PNL Braşov). Tabăra Cîţu nu şi-a trimis niciun reprezentant.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite