Orban, ironii la adresa USR-PLUS: Vom depăşi 2 milioane de semnături pentru susţinerea lui Iohannis, în timp ce alţii se laudă că au strâns 200.000 de semnături

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ludovic Orban a lansat săgeţi către contracandidatul lui Klaus Iohannis, Dan Barna, pe tema semnăturilor pentru înscrierea în cursa pentru prezidenţiale.

„Vă mulţumesc pentru implicarea în prima linie în campania de strângere de semnături pentru susţinerea preşedintelui Klaus Iohannis şi sunt convins că vom depăşi 2.000.000 de semnături pentru susţinerea preşedintelui Klaus Iohannis, în timp ce alţii se laudă că au strâns 200.000 de semnături. Eu vă spun că noi am strâns 200.000 de semnături numai în Bucureşti“, a declarat Ludovic Orban, aluzie la faptul că Dan Barna a anunţat că a USR şi PLUS au strâns 200.000 de semnături, dar vor continua până la 300.000.

Preşedintele PNL a subliniat că e datoria partidului să facă tot ce poate pentru a asigura un al doilea mandat pentru actualul şef al statului. 

„Purtăm pe umerii noştri răspunderea de a câştiga această bătălie, nu pentru noi, nu pentru interesul nostru, ci pentru fiecare român, pentru România, pentru a garanta fiecărui român că lucrurile vor fi normale în această ţară, iar pentru  noi normalitate înseamnă democraţie, drepturi şi libertăţi, prosperitate, respectarea traiectoriei euro-atlantice a României, înseamnă şansa la reuşita în viaţă, aici,  în ţară, pentru fiecare român, pentru fiecare tânăr. Toate aceste lucruri nu le poate oferi decât preşedintele Klaus Iohannis şi Partidul Naţional Liberal“, a completat Orban.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite