Orban îl critică dur pe Tăriceanu: E un Dragnea mai mic, e Dragnea doi. Nu cred în povestea că se va desprinde de şeful PSD. E principalul său complice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban. FOTO Mediafax
Ludovic Orban. FOTO Mediafax

Preşedintele PNL Ludovic Orban a lansat un atac dur la adresa liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu: ”Dragnea mai mic”, ”principalul complice al lui Dragnea”, „ecoul lui Drganea”, ”va rămâne până la capăt cu Dragnea”, a spus Orban despre Tăriceanu, întrebat de Adevărul dacă a negociat cu liderul ALDE susţinerea moţiunea de cenzură pregătită de Opoziţie.

„Din păcate, principalul complice al lui Dragnea în acest proces de afectare a democraţiei din României şi a imaginii României pe plan internaţional e Tăriceanu. Tăriceanu e un Dragnea doi, un Dragnea mai mic şi, din păcate, ALDE s-a comportat ca un PSD mai mic, care a girat toate atacurile împotriva independenţei Juastiţiei, care a susţinut toate derapajele de la democraţie, care a fost ecoul lui Dragnea şi a camarilei sale împotriva UE. Personal, nu cred în această poveste că Tăriceanu s-ar putea desprinde de Dragnea. Tăriceanu e principalul complice al lui Dragnea şi va rămâne cu Dragnea până la capăt”, a spus Ludovic Orban.

Întrebat de Adevărul dacă negociază cu tabăra puciştilor din PSD, Ludovic Orban a răspuns: ”Individual, cu parlamentari din majoritatea guvernamentală discutăm în fiecare zi şi sunt semne, dar încă nu suficient de concludente, că sunt mai mulţi parlamentari PSD şi ALDE care vor vota moţiunea PNL”.

Liderul PNL se află la Helsinki, unde participă la Congresul PPE, care va stabili candidatul popularilor europeni pentru preşedinţia Comisiei Europene, după alegerile europarlamentare de anul viitor.

PNL se află pe ultima sută de metri pentru depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Ludovic Orban le-a cerut parlamentarilor PNL să nu plece din Bucureşti în perioada 14-21 noiembrie în condiţiile în care liberalii pregătesc o moţiune de cenzură, potrivit unor surse politice.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite