Orban îi bate obrazul lui Cîţu: Ca premier trebuie să prezinţi rezultatele pozitive ale guvernării, nu să te referi la alte teme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
florin citu - ludovic orban. foto Inquam Photos / Octav Ganea
florin citu - ludovic orban. foto Inquam Photos / Octav Ganea

Ludovic Orban a atras atenţia că la dezbaterea unei moţiuni de cenzură premierul trebuie să prezinte rezultatele pozitive ale guvernării, să arate efectele favorabile şi nu să facă referiri la alte teme secundare. Reacţia vine în contextul în care Florin Cîţu le-a transmis social-democraţilor că „după 25 septembrie va fi şi mai rău” pentru ei. „Am tranşat alegerile din PNL, de cine vă e cel mai frică nu scăpaţi”, a completat el.

„Cadrul moţiunii de cenzură e cadrul moţiunii de cenzură. Ca premier trebuie să prezinţi rezultatele pozitive ale guvernării, să întorci toate minciunile care au fost cuprinse în această moţiune de cenzură, să prezinţi perspectivele guvernării şi mai ales efectele favorabile asupra vieţii cetăţenilor, nu să te referi la alte teme secundare care nu au niciun fel de legătură cu moţiunea de cenzură”, a explicat Ludovic Orban, marţi la Parlament. 

Premierul Florin Cîţu a transmis marţi, la dezbaterile din plenul reunit asupra moţiunii de cenzură, că PSD nu va scăpa de cine îi este cel mai frică şi după alegerile de la Congresul PNL din 25 septembrie şi va fi şi mai rău pentru social-democraţi.

„Două moţiuni simple depuse de PSD împotriva mea ca ministru. Românii au înţeles - social-democraţii văd în mine cel mai mare inamic al lor, cea mai mare ameninţare. De  ce? Pentru că sunt singurul care s-a opus sistematic la orice colaborare cu PSD. Ştiţi deja ce fel de politician sunt şi ştiţi că nu aş susţine nici măcar în glumă să dau jos propriul guvern pentru a face apoi guvernare cu PSD. Sunt liberal convins. După 25 septembrie va fi şi mai rău pentru dumneavoastră. Am tranşat alegerile din PNL, de cine vă e cel mai frică nu scăpaţi. Aţi dezvoltat o obsesie personală la adresa mea. Ştiu că nu pricepeţi, dv mai mult cu stratagemele decât cu munca”, a transmis premierul în plenul reunit al Parlamentului. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite