Orban, după scandalul deputaţilor de la finalul dezbaterii pentru desfiinţarea SIIJ: „Voi propune sancţiunile care se impun”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Ludovic Orban
FOTO: Facebook/ Ludovic Orban

Ludovic Orban a declarat, întrebat miercuri despre disputa care a avut loc miercuri în Parlament, între deputatul AUR Dan Tanasă şi Silviu Dehelean, deputat USR, că va propune sancţiunile care se impun atunci când există comportamente care încalcă Regulamentul.

„Nu sunt la curent sincer cu ce s-a întâmplat. Eu am fost în Biroul permanent, după care am făcut o analiză a proiectelor de lege. Odată cu o nouă formaţiune... Evident, atunci când există comportamente care încalcă Regulamentul, care încalcă normele de conduită parlamentară, voi propune sancţiunile care se impun, dar nu sunt la curent cu incidentul”, a afirmat Ludovic Orban, întrebat miercuri la Parlament despre disputa între deputatul AUR Dan Tănasă şi Silviu Dehelean, deputat USR.

La scurt timp după ce a fost votat proiectul privind desfiinţarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie (SIIJ), în Parlament a avut loc un scandal între doi deputaţi, care au fost la un pas de bătaie. Conflictul a avut loc între Dan Tănasă, deputat AUR, şi Silviu Dehelean, deputat USR, care s-au îmbrâncit şi s-au înjurat, fiind despărţiti ulterior de colegii de partid. Deputatul AUR i-a spus deputatului USR-PLUS Silviu Dehelean că este un „păduche”.

Citeşte şi:

Scandal în Parlament între doi deputaţi USR PLUS şi AUR: „Dispari de aici, păduche, nu auzi ce spun? Îţi ordon să dispari!” VIDEO

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite