Orban, despre scandalul de la PNL Sector 5: „ E o chestiune ruptă din context. Nu are legătură cu votul de astăzi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban, preşedintele PNL.FOTO: Arhivă
Ludovic Orban, preşedintele PNL.FOTO: Arhivă

În urma înregistrărilor apărute în spaţiul public cu promisiuni financiare pentru membrii care l-ar vota pe Dan Meran la şefia PNL Sector 5, preşedintele formaţiunii, Ludovic Orban, a negat acuzaţiile şi a transmis că fiecare membru al partidului îşi va exercita dreptul de vot conform propriei evaluări.

În urma înregistrărilor apărute cu Dragoş Tănăsoiu, membru al echipei Orban şi fost şef al Corpului de control, care ar fi oferit bani membrilor PNL pentru a-l susţine la filiala Sector 5 pe Dan Meran (echipa Orban), liderul partidului a declarat că situaţia este una ruptă din context.

„Eu îl cunosc pe colegul despre care vorbiţi. Este un om serios. E o chestiune ruptă din context, care nu are nicio legătură cu votul de astăzi. El a fost sunat, probabil a fost provocat, acolo sunt puse cap la cap. Nu reflectă întreaga conversaţie. Din punctul meu de vedere nu există un temei pentru suspiciuni. Toţi membrii PNL Sector 5 îşi vor exercita dreptul de vot conform propriei conştiinţe”, a afirmat Orban vineri. 

Vineri vor avea loc alegerile pentru PNL Sector 5, acolo unde se vor confrunta Dan Meran (echipa Orban) şi Cristian Băcanu (echipa Cîţu). În contextul acestei lupte politice au ieşit la iveală modurile prin care încearcă unii susţinători ai echipei Orban să atragă sprjin pentru tabăra lor, adică prin presiuni financiare. Astfel, înregistrările îl surprind pe Dragoş Tănăsoiu care ar fi oferit suma de 400 de lei unei doamne din PNL. Ulterior, Tănăsoiu a anunţat că va depune o plângere penală pe numele persoanei care a înregistrat şi transmis convorbirile.

Vezi şi: Scandal înainte de alegerile PNL Sector 5. Bani promişi pentru sprijinirea unui candidat la şefia organizaţiei. Persoana înregistrată depune plângere penală

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite