Olguţa Vasilescu: Probabil sunt nebună, dar voi candida la Primăria Craiovei, chiar dacă PSD găseşte un alt candidat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Olguţa Vasilescu, care va fi cercetată în libertate, a anunţat că va candida pentru un nou mandat la Primăria Craiovei din postura de independent, dacă PSD nu o va susţine.

„Voi candida la Primăria Craiovei. Nu am vrut să cad psihic sau să mă apuc să fac denunţuri, pentru că am ştiut că sunt nevinovată şi sper din toată inima ca şi instanţa finală să decidă acest lucru, aşa cum s-a întâmplat astăzi. Dacă toată lumea se ascunde în munţi, nu ştiu unde ajungem. Un prieten mi-a spus ieri, când i-am spus că vreau să candidez la Primăria Craiova chiar şi din postura de independent, dacă partidul găseşte un alt candidat, că sunt nebună. Probabil. Dar eu cred că trebuie să mai fie şi astfel de oameni în România, chiar dacă se spun tot felul de lucruri despre ei“, a spus Lia Olguţa Vasilescu, la România TV.

Fostul premier şi preşedinte PSD, Victor Ponta, a salutat decizia instanţei de a o cerceta în libertate pe Olguţa Vasilescu. „Ştiu că nu am voie să critic deciziile Justiţiei şi respect această interdicţie. Dar sper că am voie să laud din toată inima o decizie corectă aşa cum este cea luata azi de Curtea de Apel Bucureşti în cazul uneia din cele mai eficiente şi curajoase primăriţe din România! Ar fi bine să avem în PSD şi în politica din România mai multi "bărbaţi" aşa cum e Olguţa!“, a comentat Ponta.

Olguţa Vasilescu, primarul municipiului Craiova, a scăpat de arestul la domiciliu în dosarul în care este acuzată de luare de mită şi spălare de bani, au decis, miercuri judecătorii Curţii de Apel Bucureşti. Decizia este definitivă, edilul va fi cercetat în stare de libertate. Lia Olguţa Vasilescu este acuzată de patru fapte de luare de mită, trei infracţiuni de folosirea autorităţii sau influenţei în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite şi spălare de bani.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri