O senatoare PNL se plânge de salariu: „Nu mi-ar ajunge nici pentru coafor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatoarea PNL Vasilica Miron a declarat pentru „Evenimentul Zilei“ că indemnizaţia din Parlament nu i-ar ajunge „nici pentru coafor“, dar şi că nu poartă de două ori aceeaşi ţinută, însă este norocoasă pentru că părinţii şi soţul o ajută financiar. Ulterior, senatoarea a revenit asupra declaraţiei şi a susţinut că, dimpotrivă, ea se îmbracă „modest“.

Senatoarea PNL Vasilica Miron a fost întrebată de cei de la „Evenimentul Zilei“ ce ţinute preferă. „Prefer hainele şi pantofii de la producătorii locali. Am şi discount-uri foarte mari. Niciodată nu m-am îmbrăcat de două ori la fel. Prefer ţinute mai ieftine“, a spus ea. Senatoarea a spus, apoi, că indemnizaţia de parlamentar nu i-ar ajunge „nici pentru coafor“. „Noroc cu soţul meu şi cu părinţii mei că mă susţin financiar. Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor“, a declarat Miron.

Ulterior, senatoarea PNL a revenit asupra declaraţiei, într-o intervenţie la Antena 3.

„Am fost întrebată cum se îmbracă doamnele în Parlamentul României. Am declarat că mă îmbrac modest de la o fabrică din Suceava şi încălţămintea, o iau tot de la o fabrică din Suceava. Promovez producătorii autohtoni. Nu am declarat niciodată că nu îmi ajung banii de coafor. Am fost întrebată de ce nu-mi cumpăr haine de firmă, cum fac celelalte colege ale mele. Am răspuns că nu îmi permit acest lucru, din contră, în momentul de faţă, mă ajută soţul meu şi părinţii mei şi pot merge şi la un coafor o dată la două săptămâni“, a spus ea.

Întrebată dacă, la o indemnizaţie de 5.000 de lei, senatoarea are nevoie de ajutor financiar pentru a merge la coafor, aşa cum s-a înţeles în presă, Miron a răspuns că nu face „asemenea extravaganţe“.

„Nu. Am spus că ei mă ajută în permanenţă, nu că am nevoie pentru coafor. Cred că orice femeie merge o dată la două săptămâni sau a fost o dată pe lună la un coafor. Nu am spus că nu îmi ajung banii de coafor sau că îmi fac asemenea extravaganţe“, a mai spus Vasilica Steliana Miron.

Nu este prima dată când senatoarea ajunge în atenţia presei datorită preferinţelor sale vestimentare, fiind unul dintre politicienii favoriţi ai tabloidelor. Un alt moment în care Miron a atras atenţia a fost în 2013, când a făcut o solicitare pentru angajarea lui Gigi Becali la cabinetul ei parlamentar.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite