„O neobrăzare”. Reacţia lui Vlad Voiculescu, după ce Firea îi testează gratuit pe cei care pleacă în Grecia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu, cataloghează drept „neobrăzare” demersul primarului general Gabriela Firea de a testa cu prioritate pentru COVID-19 bucureştenii care intenţionează să plece în Grecia. „Este o bătaie de joc la adresa oamenilor şi a banului public”, a spus liderul PLUS.

”Gabriela Firea a avut neobrăzarea să treacă prin Consiliul General – şi nu putea să facă asta singură, abia aştept să văd cine a votat în Consiliul General al municipiului Bucureşti – pentru testarea cu prioritate a celor care plecă în Grecia”, a declarat Vlad Voiculescu, duminică, într-o conferinţă de presă.

Acesta susţine că sunt ”probabil mii sau zeci de mii” de oameni în Bucureşti care nu au un diagnostic confirmat şi sunt trimişi să se testeze pentru COVID-19, mulţi pe banii lor.

”Foarte mulţi oameni merg să se testeze pe banii lor. Atunci când oamenii sunt trimişi pe banii lor să se testeze, să prioritizezi testele pentru cei care pleacă în vacanţă este o bătaie de joc la adresa oamenilor în primul rând şi la adresa banului public. Nu spun că vacanţele nu sunt importante, nu spun că oamenii nu ar trebui să plece în Grecia, dar Gabriela Firea pare să fie cumva primarul Greciei sau un primar care lucrează în beneficiul economiei şi turismului grecesc decât pentru bucureşteni, pentru oamenii de aici”, a mai afirmat Vlad Voiculescu.

Consiliul General al Municipiului ucureşti a aprobat, în şedinţa de miercuri, proiectul ”Testăm pentru vacanţă” care presupune efectuare de teste gratuite pentru cei care pleacă în vacanţă în străinătate în ţări care solicită teste negative de coronavirus pentru a intra pe teritoriul lor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite