Noul director general interimar al SRTv a picat mai mute concursuri. Ce gafe a făcut în timpul interviului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramona Saseanu FOTO Ramona Săseanu / Arhiva personala / Facebook Saseanu
Ramona Saseanu FOTO Ramona Săseanu / Arhiva personala / Facebook Saseanu

Ramona Săseanu Moroşanu a fost numită director general interimar al Societăţii Române de Televiziune, după ce a picat concursul pentru funcţia de director al studioului teritorial Craiova şi pe cel pentru funcţia de coordonator cu atribuţii de producător executiv de ştiri, sport şi programe pentru acelaşi studio, potrivit G4Media.

În 2012 Ramona Săseanu a picat concursul pentru funcţia de director al studioului teritorial Craiova cu o notă finală, medie între nota proiectului managerial şi cea a interviului de 7,1. 

În 2013 a încercat, fără rezultat, să obţină funcţia de coordonator cu atribuţii de producător executiv de ştiri, sport şi programe la studioul din Craiova, deşi spune că până atunci a realizat emisiuni pe teme medicale, potrivit imaginilor publicate de G4Media.

Din imaginile publicate de sursa citată, se observă cum Ramona Săseanu face confuzie şi numeşte municipiile reşedinţă de judeţ, în mod eronat „municipii de judeţ”. De asemenea, aceasta nu cunoaşte nici reguli elementare de campanie electorală.

După ce şi-a încercat norocul cu aceste două concursuri, Ramona Săseanu i-a luat interviu  pentru TVR unei ghicitoare care dezlega cununii şi descânta de deochi în vârtelniţă.

Patru luni mai târziu, vrăjitoarea căreia i-a luat interviu Ramona Săseanu, era vizată de un dosar penal pentru şantaj şi înşelăciune, potrivit presei locale. 

Ramona Săseanu vorbeşte în timpul interviului luat despre „consumul fantastic de energie” şi despre „harul” vrăjitoarei şi o întreabă dacă aduce „năutăţi” privind modul său de lucru. 

Coaliţia a demis şefii puşi la TVR şi Radio România de PSD-ul condus de Liviu Dragnea, fiind propuşi ca interimari jurnalişti asumaţi de PNL şi USR-PLUS. În plus, validarea noilor membri ai CNA va duce la schimbarea majorităţii şi din această instituţie.

Anunţul privind propunerea Ramonei Săseanu pentru interimatul de la TVR i-a luat prin surprindere până şi pe liderii PNL. Potrivit surselor „Adevărul”, pentru înscăunarea acesteia la TVR a pledat deputatul Gigel Ştirbu, vicepreşedinte PNL, cel care le-a povestit colegilor că e o profesionistă şi că aceasta a dus lupte crâncene cu PSD-ul condus de Lia Olguţa Vasilescu în judeţul Dolj. Însă aceasta nu a dus lupte doar cu PSD, ci şi cu USR-PLUS, în spaţiul public fiind mai multe atacuri ale acesteia la adresa liderilor locali ai formaţiunii conduse de Barna şi Cioloş.

Ramona Săseanu, redactor la TVR Craiova, a fost prezentată de mai multe surse din media drept o persoană susţinută de deputatul de Dolj, Nicolae Giugea. Însă potrivit surelor „Adevărul”, pentru varianta Ramona Săseanu ca interimar la TVR a pledat deputatul Gigel Ştirbu, vicepreşedinte PNL, cel care le-a povestit colegilor că e o profesionistă şi că aceasta a dus lupte crâncene cu PSD-ul condus de Lia Olguţa Vasilescu în Dolj.   

Este licenţiată a Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică şi a Facultăţii de Stiinţe Economice din cadrul Universităţii din Craiova. Este masterand al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii din Bucureşti”, este descrierea făcută Ramonei Săseanu de pe site-ul TVR. 

Potrivit informaţiilor furnizate de acelaşi site, Ramona Săseanu lucrează în presă din 1995, debutând la un  post de radio din Craiova, „foarte ascultat la vremea respectivă”. În 1998  s-a mutat în Bucureşti unde a lucrat pentru Pro TV ca reporter, şi ulterior, corespondent de ştiri pentru zona Olteniei. 

La TVR Craiova lucrează din 2001, este redactor, iar cea mai mare realizare consideră că este emisiunea de sănătate pe care o realizează de 7 ani.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite