Noi fragmente din cartea Vioricăi Dăncilă: Ciolacu şi Stănescu erau în genunchi în faţa lui Dragnea. Viorica Dăncilă i-a ridicat în picioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă, fost premier al României. FOTO Arhivă personală Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă, fost premier al României. FOTO Arhivă personală Viorica Dăncilă

Fostul premier Viorica Dăncilă îl acuză pe Marcel Ciolacu în cartea-interviu „Partea ei de adevăr” că a vândut partidul de când a votat Guvernul Orban, iar despre Paul Stănescu afirmă că este laş. Fostul premier a subliniat că cei doi lideri erau „în genunchi în faţa lui Dragnea”.

„Eu nu am vrut să conduc partidul singură. Dacă ar fi fost aşa, nu aş fi numit lideri în funcţii importante. Nu l-aş fi adus pe Paul Stănescu din nou preşedinte executiv. (...) Ei erau în genunchi în faţa lui Dragnea şi Viorica Dăncilă i-a ridicat în picioare. Da, Liviu Dragnea a făcut rău partidului, dar şi actuala conducere periclitează partidul prin modul duplicitar de a acţiona”, afirmă Viorica Dăncilă în cartea-interviu intitulată „Partea ei de adevăr”, potrivit unui fragment prezentat pe pagina de Facebook a Insider Politic.

Fostul premier îl numeşte laş pe Paul Stănescu, despre care afirmă că a fost unul dintre cei mai apropiaţi oameni ai lui Liviu Dragnea. „Paul Stănescu este unul dintre aceşti laşi. Stănescu a fost unul dintre cei mai apropiaţi oameni ai lui Liviu Dragnea”, spune Dăncilă”.

Dăncilă îl acuză pe actualul lider PSD Marcel Ciolacu că a vândut partidul de când a votat Guvernul Orban. „Ciolacu a vândut partidul de când a votat guvernul Orban şi a jucat acel teatru. Măcar dacă o făcea inteligent!”, susţine fostul premier.

Fostul premier Viorica Dăncilă a anunţat în 18 ianuarie că va lansa o carte-interviu, deoarece sunt lucruri care trebuie spuse, întrucât „PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr şi pe analiza obiectivă a problemelor trecutului”.

„Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relaţia cu Liviu Dragnea, dar şi despre campaniile electorale din 2019 şi colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD. Am fost şi rămân social-democrată şi un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr şi pe analiza obiectivă a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmează momente interesante”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Viorica Dăncilă nu a mai prins niciun loc pe listele PSD, cu toate că actuala conducere îi garantase că se va regăsi pe un loc eligibil pentru parlamentare, dacă va face un pas în spate de la şefia partidului.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite