Noi cu cine votăm? Mircea Drăghici vrea deputăţia în Curtea de Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Drăghici se vrea deputat de Curtea de Argeş FOTO ziarulprofit.ro
Mircea Drăghici se vrea deputat de Curtea de Argeş FOTO ziarulprofit.ro

Mircea Drăghici va candida din partea USL la alegerile parlamentare din iarnă în colegiul uninnominal numărul doi (Curtea de Argeş) al judeţului Argeş.

Mircea Drăghici a îndeplinit funcţia de subprefect de Argeş timp de 3 ani, până în 2004. După terminarea mandatului la Preferctura Argeş, Drăghici a absolvit Institutul Naţional de Administraţie, cu specializarea administraţie publică, cu meţiunea „şef de promoţie“.  Institutul i-a adus lui Draghici calificarea de „Înalt Funcţionar Public“. De-altfel, în iunie anul acesta, premierul Victor Ponta l-a numit pe deputatul PSD în funcţia de consilier onorific al prim-ministrului.

Direcţia Naţională Anticorupţie a demarat o anchetă, în martie 2011, în care preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, este acuzat de fapte de corupţie. În dosar apare şi numele deputatului PSD Mircea Drăghici care este învinuit că o firmă de consultanţă, în care acesta ar fi implicat, ar fi obţinut contracte de la mai multe administraţii din Argeş.

În mai 2011, deputatul Mircea Drăghici a ajuns chiar la Spitalul de Urgenţă „Floreasca“, după ce a suferit un accident vascular, pe fondul decesului tatălui parlamentarului şi presiunii din viaţa politică. Ancheta DNA este încă în desfăşurare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite