Nina Iliescu, la Digi FM: „Noi o tot ducem într-o sărbătoare“. Care e „Baba“ soţiei lui Ion Iliescu şi ce spune despre pensie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nina Iliescu, soţia fostului preşedinte Ion Iliescu, a dat un scurt interviu pentru Digi FM, prezentatorii Digi FM, aceştia reuşind să o prindă la telefon din greşeală. Nina Iliescu a vorbit despre „Baba“ ei, despre obiceiurile din copilărie şi a amintit şi despre o problemă mai veche referitoare la pensia pe care o primeşte.

Prezentatorii Digi FM au încercat să dea telefon la un număr de telefon unde credeau că vor prinde o doamnă care a intrat în posesia fostului număr al preşedintelui Ion Iliescu. Surpriza a fost când la telefon a răspuns Nina Iliescu, o persoană discretă, care nu a dat interviuri până acum. 

„Iliescu şi-a schimbat numărul de telefon în urmă cu şase ani“, a declarat Nina Iliescu, în primă fază. Apoi, a vorbit despre telefonul la care poate fi găsit fostul şef de stat. „Mulţi ştiau numărul acesta. Noi o tot ducem într-o sărbătoare. Am avut 3 martie (n.r.-ziua lui Ion Iliescu), 4 martie (n.r.- ziua de naştere a Ninei Iliescu), 8 martie“. 

Întrebată dacă a făcut mucenici, Nina Iliescu a precizat: Da, mucenici avem. D-ăia cu zeamă. Sunt foarte buni. Când eram copil era foarte frumos de 9 martie. Făceau ai noştri un foc mic de surcele în curte. Când se oprea focul şi era fum ne puneau să sărim peste. Era, probabil, pentru a alunga spiritele rele. M-am luat cu vorba. Sunt mirată că a trebuit să treacă şase ani pentru a avea o doamnă probleme cu numărul“

Soţia lui Iliescu a vorbit şi despre alte obiceiuri. „Am respectat tradiţia să nu dăm şi ultima haină jos. Baba este în ziua mea de naştere, pe 4“, a mai spus Nina Iliescu. 

Întrebată dacă s-a rezolvat problema cu pensia, după ce unele tabloide au scris că ar câştiga lunar 10.600 de lei, deşi talonul arată că primeşte sub 2.200 de lei, Nina Iliescu răspuns scurt: „Sper că da“. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite