Nicuşor Dan: Ne vedem în Piaţa Universităţii. Planul PSD de a şterge secolul de puşcărie trebuie oprit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, anunţă, într-o postare pe Facebook, că va participa la mitingul de duminică seară, din Piaţa Universităţii, deoarece este nevoie ca „planul” PSD, „de a şterge secolul de puşcărie pe care-l au de executat politicienii corupţi” să fie oprit, motiv pentru care parlamentarii Uniunii Salvaţi România vor vota şi moţiunea de cenzură pe care doreşte să o iniţieze PNL.

"Am spus în campania electorală că miza PSD este să câştige puterea pentru a şterge secolul de puşcărie pe care-l au de executat politicienii corupţi şi prejudiciul de un miliard de lei pe care-l au de plătit. Vom lupta pentru a împiedica acest plan, care a fost declanşat săptămâna trecută, prin toate mijloacele, atât în Parlament cât şi în stradă", a scris liderul USR.

Nicuşor Dan a mai spus ca parlamentarii Uniunii Salvaţi România vor semna moţiunea de cenzură pe care PNL doreşte să o iniţieze împotriva Guvernului Grindeanu.

"Vom semna moţiunea de cenzură a PNL, dacă va fi iniţiată, şi vom lupta pentru ca moţiunea simplă a USR, împotriva ministrului Florin Iordache, să fie adoptată de Parlament. Este nevoie de toate forţele opoziţiei şi ale societăţii pentru a opri planul PSD", a subliniat deputatul.

În încheiere, Nicusor Dan a anunţat că va participa la protestul de duminica seara din Piaţa Universităţii.

"Ne vedem astăzi (duminica -n. r.) în Piaţa Universităţii", a conchis preşedintele USR.

Conducerea PNL va decide într-o şedinţă care va avea loc joi dacă iniţiază moţiune de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, preşedintele interimar al partidului, Raluca Turcan, care a spus că va merge la mitingul din Piaţa Universităţii alături de echipa şi de familia sa.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite