Nicușor Dan, după ce PSD și PNL au decis să meargă separat la București: Decizie grea pentru mafia imobiliară

0
Publicat:

Nicușor Dan a avut o reacție ironică după ce PSD și PNL au decis să-l retragă pe Cătălin Cîrstoiu şi să susțină candidați diferiți la alegerile pentru Primăria Capitalei. ”Decizie grea pentru mafia imobiliară. Campania cui să o finanțeze?”, a scris edilul pe Facebook.

Nicușor Dan, ironic la adresa Coaliției. Foto: Arhiva
Nicușor Dan, ironic la adresa Coaliției. Foto: Arhiva

După mai bine de 13 ore de negocieri, PSD și PNL au decis să aibă candidați diferiți la Primăria Capitalei, respectiv Gabriela Firea şi Sebastian Burduja.

Decizia a venit după ce liderii Coaliției au pus pe masa toate scenariile și au vehiculat mai multe nume. 

Cei doi candidați nu se vor ataca în campanie, ci se vor concentra pe soluții pentru București, au declarat surse politice pentru Adevărul. De asemenea, s-a decis menținerea candidaților comuni pentru Sectoarele 1, 2, 5 și pentru Bacău și Brașov.

Piedone acuză blat

Mazilirea doctorului Cârstoiu este BLAT POLITIC PRIN CARE PSD ȘI PNL ÎL SUSȚIN PE NICUȘOR DAN! Ca să elimine valul de susținători ai candidatului Cristian Popescu Piedone, șefii alianței toxice își trădează electoratul și îl susțin public pe Nicușor Dan! În mințile lor negre de ură, dacă Piedone pierde, alianța toxică are șanse mari să câștige alegerile parlamentare din toamnă! Și mai poate umili poporul încă patru ani!”, a scris Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite