Piedone: Mazilirea doctorului Cârstoiu este blat politic prin care PSD și PNL îl susțin pe Nicușor Dan

0
Publicat:

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 și candidat al PPUSL pentru Primăria Capitalei, a spus că decizia coaliţiei PSD - PNL de renunța la medicul Cătălin Cîrstoiu și a mearge cu candidaturi separate la București ar fi „un blat politic” menit să-l susțină pe actualul edil Nicușor Dan. 

Piedone: Șefii alianței toxice își trădează electoratul FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Piedone: Șefii alianței toxice își trădează electoratul FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Astăzi, de ziua Sfântului Gheorghe, anunț toți oamenii buni că mergem împreună înainte și doar înainte! Așa cum Sfântul Gheorghe s-a luptat până când a răpus balaurul, eu și cetățenii care mă susțin ne vom lupta cu toată politica toxică pentru țară! Sondajele pe care le-au plătit cu bani grei, le-au rotit și le-au învârtit în ultima lună… i-au scos mereu perdanți! Aspectul i-a înrăit, i-a învrăjbit și i-a amețit! Sclavi ai intereselor de tot felul, șefii coaliției au ales să-și mintă poporul de dragul puterii trecătoare pe care fiecare o are în propriul partid! Șefii coaliției toxice și-au dat seama că victoria lui Piedone va fi izbânda cetățenilor batjocoriți și umiliți și mințiți! Asta îi sperie, practic: ca țara să nu ia exemplul Bucureștiului și să nu îi distrugă prin vot la alegerile parlamentare din toamnă! Aceasta este realitatea, oameni buni! Dacă susținătorii din București ai lui Piedone dau vot negativ coaliției în București, la toamnă se va ridica împotriva PSD și PNL tot poporul pe care această coaliție l-a umilit și l-a batjocorit în ultimii patru ani!”, a scris Cristian Popescu Piedone într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Edilul Sectorului 5, candidat din partea PPUSL la Primăria Capitalei, susține că decizia coaliției de guvernare de a renunța la medicul Cătălin Cîrstoiu pentru a-și susține candidați separați, pe Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian Burduja (PNL), este „blat politic”

Mazilirea doctorului Cârstoiu este BLAT POLITIC PRIN CARE PSD ȘI PNL ÎL SUSȚIN PE NICUȘOR DAN! Ca să elimine valul de susținători ai candidatului Cristian Popescu Piedone, șefii alianței toxice își trădează electoratul și îl susțin public pe Nicușor Dan! În mințile lor negre de ură, dacă Piedone pierde, alianța toxică are șanse mari să câștige alegerile parlamentare din toamnă! Și mai poate umili poporul încă patru ani!”, a spus Piedone.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite